Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
29.11.2016.

ADIDAS GAZELLE VELIKI COMEBACK 2016.

Dragi moji, moram vam preneti moju novu, potpunu opsednutost sa adidas gazellicama. Verujem da među vama ima onih koji se slažu sa mnom da je 2016. godina, godina njihovog velikog povratka. Potpuno opravdano!


Na prvi pogled izgledaju jednostavno, ali ubrzo kad shvatis da ti idu na sve što obučeš potpuno se zaljubiš. Ove patike su svojevremeno 90ih godina, kada su bile i najpopularnije, povezivale muziku, umetnost i razne sportove. Pošto živimo u vremenu sneaker kulture, patike koje nosiš govore o tebi, a gazellice umesto tebe  kažu da si deo urbane ekipe koja kapira to vreme.


Još jedna asocijacija na njih mi je nesvakidašnja i moja apsolutno omiljena Kate Moss koja je za ovaj model patika radila kampanju 1993. godine i ostavila svoj trajni pečat. Nije slučajno da je upravo ona i najavila comeback  Gazelle patika.

Lex kaže da su to najbolje patike za ples, a meni od njih za šetnju ne postoje bolje. Mislim da se sviđaju i Kokici (pas sa slike smiley) jer zbog njih sad obrnemo bar dva kruga više po kvartu smiley.

Do sledećeg puta...

Una

Slični članci