Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
26.07.2023.

Nike High Dunks: The Artistic and Timeless Statement Sneakers

Zdravo, ja sam George i neki od vas bi me mogli znati kao CustomByGB iz mojih brojnih saradnji sa prijateljima na BUZZ-u.

Iako provodim zabrinjavajuću količinu vremena u Nike Air Force 1 patikama, zbog svoje profesije custom sneakers umetnika, moj najdraži i najnošeniji model svih vremena je Nike High Dunk. Nepotrebno je reći da sam osoba koja analizira detalje na paru patika, možda i preterano, jer uvek moram oblikovati svoj rad kako bi odgovarao njihovom obliku i svim karakteristikama kako bih napravio uspešne komade po narudžbi za svoje klijente.

High Dunk je neverovatno svestran model i mislim da uspevaju privući pažnju na jedinstven način u poređenju s plitkom verzijom, uprkos razlici u popularnosti. Par dubokih patika definitivno se može nazvati statement komadom u bilo čijem ormaru, s obzirom na to kako se ističu. Kao umetnik, mogu reći da mi je zadovoljstvo prilagođavati ovaj model jer nudi veću površinu i više mogućnosti za stvaranje genijalnih dizajna na temelju njihovog oblika. Uveravam vas da imaju vrhunsku konstrukciju i da su se prilagođavanja koje sam napravio na njima neverovatno dobro održala tokom vremena.

Ne zaboravimo na udobnost, nadmašuje gotovo sve parove koje trenutno posedujem. Volim gotovo sve boje koje su dostupne na tržištu, a kada bih morao odabrati najbolju kombinaciju, rekao bih da savršeno idu uz pantalone ili jogger trenerku za casual stil. Fantastično izgledaju i uz široke pantalone, onako košarkaški, i verujem da su tako zapravo i postale popularne.

Preporučio sam i nastaviću preporučivati ​​ovaj model svim srcem. Klasik koji se može nositi u mnogim odevnim kombinacijama, a to je nešto što mi se čini relevantnim kada tražim patike koje se dobro uklapaju u sve moje komade, udobne su i, što je najvažnije, izdržljive.

Nike High Dunk 'Panda' sada je dostupan u BUZZ šopovima i online. Ne propustite priliku i svakako zgrabite svoj par već sada!

Do sledećeg puta,

George

Slični članci