Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blogger Pick
24.05.2023.

Unleashing Sneaker Magic: The Cool Reconstruction of the '80s!

Pozdrav! Ja sam Mirel, kreator modnog sadržaja. Već neko vreme sam u modnom svetu, a moj stil mnogi su opisali kao osvežavajući. Kombinujem svoje znanje i iskustvo sa jedinstvenim stilom snimanja i govora koji je svuda prisutan. Dakle, ko će vam bolje reći o paru redizajniranih patika iz 80-ih koje su baš sada moderne? Izvinjavam se, ne čujem vas kroz ekran, ali se nadam da ste rekli: "Ti, Mirel!"

 

Da odamo počast mom netipičnom komunikacijskom stilu, počnimo od kraja. Ove patike su apsolutno senzacionalne! Kombinacija boja je izuzetno raznovrsna, i neočekivano su udobne. Ono što najviše volim kod njih je obilje izvrsnih detalja. Kao što uvek kažem, "detalji čine razliku." Sada ću vam reći nešto više o njima.

Jedan aspekt koji mi je odmah privukao pažnju kod Nike Dunk Low Remastered patika je njihov složeni pristup. Oduvek mi se sviđao ovaj koncept, ali do sada nisam našao par koji ga je prihvatio i osvojio moje srce (wink, wink). Čist, ali ležeran i pomalo neuredan izgled ovih patika čini ih lako istaknutim komadom u svakom autfitu. Bilo da ih kombinujete s farmerkama, cargo ili čak elegantnim, kratkim pantalonama, dodaju dašak stila vašem izgledu. S njima je gotovo nemoguće pogrešiti. Pažnja posvećena detaljima je apsolutno neverovatna – od šavova i suptilnog dodira narandžaste koji ih dodatno ističe, do prljavo-belog potplata koji im daje vintage izgled, neobičnog jezika i Nike oznake našivene sa strane. Praktično su umetničko delo!

Znam šta misliš: "Dobro, Mirel, ali koja je mana? Kladim se da su neudobne ili tako nešto." Pa, dopustite mi da vam kažem da sam i ja imao isto očekivanje dok ih zapravo nisam obuo, a moja reakcija je bila: "Molim?". Bio sam iskreno šokiran koliko su udobne i ugodne na nogama. Nosio sam ih danima na snimanjima i slikanjima, i stvarno ih obožavam. Međutim, budući da volim da budem što transparentniji – ovaj par ima dve velike mane, pa raspravimo o njima:

1. Svi će biti toliko fokusirani na vaše patike da možda neće obraćati pažnju na ono što govorite.

2. Jednom kada ih kupite, na kraju ćete ih nositi bez prestanka i zaboravićete da posedujete bilo koji drugi par.

Da zaključimo – ove patike su me zaista oduševile u svakom pogledu. Čini mi se kao da su one odabrale mene, jer već dugo žudim za parom dunk i reconstructed patika. Dakle, mislim da je vreme da posetite BUZZ šopove ili pogledate online ponudu i dopustite ovim patikama da odaberu upravo vas.

BAM!

 

Mirel

Slični članci