Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blogger Pick
17.05.2023.

Adidas Gazelle: Moderno i retro

Pozdrav ljudi,

 

Nedostajali ste mi! Danas vam predstavljam najpoznatiji model adidas patika za koji, bez sumnje, mogu da kažem da je omiljeni među adidas fanovima. Reč je o adidas Gazelle patikama.

Najzanimljivija činjenica o ovom modelu je to što datira još od sredine 60-ih godina. Jednostavan i neupadljiv izgled sa čistom siluetom je osigurao da Gazelle budu u modi već 50 godina. Pre početka komercijalnog izdavanja, Gazelle su nosili sprinteri, prema kojima su, kako se veruje, i dobile ime.

 

adidas Gazelle patike koje sam odabrao predstavljaju autentično reizdanje kultnog modela iz 1991. godine. Sa ovim patikama, vanvremenski stil nastavlja da živi. One imaju prepoznatljiv stil plitkih patika iz tog perioda i isto, ultrameko antilopsko gornjište kao i original iz 1991.


Danas se Gazelle nose u raznim bojama i kombinacijama, i jednostavno idu uz sve! Za svaki par patika koji dodajem u svoju kolekciju, vodim računa o tome da ima neku svoju priču i da je autentičan.

adidas Gazelle su kao šlag na tortu u stilu oblačenja koji najvise volim, a to je kežual!
 

Svratio sam u Buzz i nisam mogao odlučiti između crvenih i zelenih, pa sam uzeo obe, jer od viška glava ne boli. Poseti Buzz radnje ili online shop i odaberi svoj par u omiljenoj boji.

 

Do sledećeg gledanja,


Vanja!

Slični članci