Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
22.03.2023.

NEW BALANCE CT302 - CHUNKY, CHUBBY BUT SO ELEGANT

Ove super kul patike, pod nazivom CT302, tako chunky, tako bucmaste, ali i tako elegantne, savršena su kombinacija za mene. Ja svoje NEW BALANCE CT302 nosim uz sportske kombinacije tokom vežbanja i plesanja, sa haljinama kad se ubacim u svoj Sporty Spice mod, a naravno i u izlascima, uz mnoge odevne kombinacije.

Ono što ih čini elegantnim je prednji deo, toebox, koji je zaobljen i time dodaje na nežnosti celog izgleda. Uz to ima i dodatni sloj na prstima, takozvani toe cap koji je produžen sve do rupa za vezanje i dodatno je ojačan gumenim materijalom. Uz takvu zaštitu su još udobnije, posebno za duže šetnje u prolećnim i letnjim sunčanim danima kada stopala sama prodišu kroz ove CT302. I nisu moj favorit samo zbog izgleda, koji je btw trenutno IN, već i zbog kvaliteta patika i njihovog materijala.

A kad govorim o materijalima, New Balance ima razvijenu svest o klimatskim promenama, pa se u njihovoj proizvodnji najčešće mogu pronaći ekološki prihvatljivi materijali, čiji udeo žele da povećaju do 2025. godine (koža, reciklirani poliester, pamuk).

Ali, samo malo, nisam još ni spomenula njihov srednji deo, platfomasti midsole i sam đon. Ne samo da ti doda cca 4 cm visine, već ti i sam đon dopušta lakše koračenje, trčanje i plesanje uz horizontalne cik-cak šare koje ti olakšavaju savijanje stopala. Sa ovim modelom su napravili pun pogodak! NB CT302 je poboljšani model, napravljen po modelu CT300 iz 80-ih koji se vratio 2014. godine. No, CT302 prati originalni oblik CT300 uz nove dodatke poput platforme, stilizovanog slova 'N', već navedenog gumenog toe cap-a, valovitih linija i sečenih materijala po celoj patici (od okovratnika do linija na đonu).

Kako ih ja nosim? Jako retko nosim pertle zavezane u mašnu, obično ih sakrijem ispod jezika. No, u slučaju New Balance CT302, i sa mašnom i bez nje jednako su mi slatke. Nikad nisam pogrešila u njihovom vezanju.

I zbog svih tih stvari, moje New Balance CT302 putuju sa mnom svuda i stalno, na mojim stopalima, u putnoj torbi, u autu dok čekaju da se preobujem, a često ih nađem kako stignu u moju plesnu dvoranu pre mene, na snimanju spota, u studiju, a i u mojim omiljenim kafićima/klubovima za izlaske.

NEW BALANCE CT302 patike potraži u najbližem BUZZ shop-u ili online.

 

Noelle

 

Slični članci