Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
15.03.2023.

NMD_3 TAKES OVER

Gde ste ljudi!

Iako su moje prethodne priče bile posvećene Nike-u, mislim da, ipak, nije okej da vam ne spomenem kako ove sezone adidas osvaja ulice svojom novom kolekcijom. Danas ću vam pisati o paru koji najviše nosim u poslednje vreme i koji me je oborio s nogu.

Da bih vam dočarao ovaj model patika, vratiću se par godina unazad. Dvanaestog decembra 2015. godine lansirana je prva adidas NMD serija – i da, NMD je zauzeo gradske ulice širom sveta. Moderna silueta, napravljena sa najsavremenijim tehnologijama, zapravo odaje počast adidas kultnim modelima, kao što su Micro Pacer,  Rising Star, Boston Super. Danas, adidas razvija istu ideju i igrajući se transparentnošću donosi NMD_V3 patike.

Kada biram nove patike, važno mi je da mogu da ih uklopim u moj stil oblačenja, a uz ovu boju novih NMD_V3 ide apsolutno sve. Moram naglasiti da su zbog Boost jastučića neverovatno udobne, pa sam siguran da ćete uživati u njima sada kada nas čekaju lepši dani i boravak u prirodi od jutra do mraka! Materijal od kog su izrađene je vrlo fleksibilan i savršeno se prilagođava vašim stopalima.

adidas NMD_V3 je model koji će definitivno dati pečat mojim prolećnim autfitima. Nemoj ni ti ispustiti svoj par, već požuri do najbližeg BUZZ šopa ili naruči svoj par online.

Do sledećeg čitanja,

Vanja

Slični članci