Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
08.03.2023.

CLASIC AND TRENDY: ADIDAS NIZZA PLATFORM

Ćao svima,

Ponovo sam tu da vam predstavim novi model iz BUZZ-a koji mi je privukao pažnju. Prvi put kada sam ugledala adidas NIZZA patike, pomislila sam na dve reči, CLASSIC i TRENDY.

Svi već znate koliko preferiram udobnost, a sa adidas Nizza patikama, njihovom platformom i EVA uloškom, udobnost je prešla na veći nivo.

Znate ono kad vas nešto privlači i ne možete da “skinete” pogled sa toga? Kad odjednom snažno poželite ono što niste ni znali da želite, a sad, kad je ispred vas, kombinujete sve svoje odevne kombinacije uz to? I shvatite da ide na sve – na pantalone, haljine, trenerku… I onda ih obujete i zaključite da je to to.

Trendy patike spremne za brzi izlazak iz kuće, šetnje, shopping, piće sa društvom… Obujte ih i svaki svoj autfit podignite na viši nivo.

Nove adidas Nizza zasigurno postaju moje nove omiljene patike, jer mi daju slobodu da se izrazim na najbolji način i istražim nove modne horizonte, a istovremeno zadržavaju taj duh opuštenosti.

Zato ih brzo poruči online ili trči do najbližeg Buzz shop-a i uveri se da je ovaj model stvoren za tebe i prolećne dane.

 

Vaša Adna!

Slični članci