Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
22.02.2023.

History of the 90s' with adidas Ozelia

Hej ekipa,

Izuzetno sam srećan što sam se vratio, ali ovaj put kao deo najcool ekipe – BUZZ ekipe. Dakle, viđaćemo se često! I danas sam spreman da vas odvedem u moj svet plesa i muzike, i da vas vratim u prošlost zajedno sa adidas Ozelia linijom.

adidas Ozelia jedan je od kultnih modela koji vraća nostalgiju odvažnog duha 90-ih. Iako sam generacija Z, ili GEN Z kako nas većina ljudi zove, jako se poistovećujem sa pop kulturom 90-ih kada je street style bio na vrhuncu. To je vreme kada su izašle neke od najzgodnijih plesnih pesama koje i dan danas čujem iz klupskih zvučnika.

adidas Ozelia patike takođe nose DNK 90-ih, dok kombinacijom retro dizajna s modernom tehnologijom, poput mekanog međuđona i adiPRENE®, apsorbuju silu udarca između površine i pete, smanjujući tako opterećenje na zglobove. Znate da je u plesu jako važno moći s lakoćom izvoditi sve pokrete koje želite.

 

Osim što su ludo udobne i jako dobro prianjaju, adidas Ozelia patike su me osvojile i svojim dizajnom. Kombinacija različitih tkanina je nešto što mi se oduvek sviđalo, plus što stvarno super funkcionišu sa kamuflažnim elementima.

Kombinovao sam ih sa adidas Ozworld kompletom i mojim omiljenim šeširom, kako bih upotpunio autfit u svom stilu.

Ako ste i vi jedan od onih retro obožavalaca koji poštuju hrabre dizajnerske odluke, adidas Ozelia modele možete pronaći u BUZZ šopovima ili online.

Slični članci