Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
01.02.2023.

ACBC Greenwich - Sneakers that make you dance in the street

Ćao svima,

 

Ja sam Ramona, nepopravljivi sneakerhead koji je istovremeno i strastveni ljubitelj mode i stila. Prvi put pišem za Buzz blog, puna sam pozitivne energije i uzbuđena jer ću podeliti svoje iskustvo sa svima vama. Uvek sam u potrazi za avanturama, volim da istražujem modu, otkrivam nove, aktuelne trendove i primenjujem ih na svojim autfitima.

 

Devojke, danas se spremite za novi nivo komfora i stila sa ACBC Greenwich patikama! Ja jesam, još od trenutka kada sam otvorila kutiju. Wow! Tako su cool, i oduševljena sam kako se uklapaju u svaki autfit. Već na prvi pogled su mi izgledale udobno i nisam pogrešila – lagane su poput oblaka. I kada ih obujem, moja stopala se osećaju kao da plešu gradskim ulicama. Da, dobro ste čuli! ACBC Greenwich su od onih patika koje vam daju vam daju samopouzdanje da radosno skakućete i i plešete u svakom trenutku dana.

Ponekad je promenljivo vreme toliko inspirativno za mene. Tada lagano ulazim u režim eksperimentisanja sa novim stvarima u svom autfitu, kako bih pokazala i drugu stranu mog look-a. ACBC Greenwich patike su sjajan izbor za super stilizovane devojke koje preferiraju smart-casual stil, dok istovremeno ne žele da se odreknu komfora. Njihov dizajn je minimalistički, sa neupadljivim zlatno-crvenim detaljima koji im daju notu sofisticiranosti. Zahvaljujući neutralnoj boji i materijalima premium kvaliteta, ove patike su savršene za bilo koju priliku – od svakodnevnih do onih posebnih.

ACBC patike su avangardne, i to dokazuju ne samo svojim izgledom, već i činjenicom da su one među prvim modelima koji su napravljeni u potpunosti od recikliranih materijala. Veliki sam poštovalac dizajnera poput Aleksandra Smita, koji se zalaže za sredinu u kojoj živimo i nastoji da unese inovacije u proizvodnju patika.

Reciklirani materijali se stavljaju u ponovnu upotrebu, kreirajući premium siluetu koja pruža visok kvalitet i komfor pri svakom koraku. Gumeni đon osigurava stabilnost i izdržljivost patika, dok zaobljeni oblik na prstima nudi uglađen i ženstven izgled.

Priznaću vam da sam zaljubljena u ACBC Greenwich patike.

ACBC Greenwich Alexander Smith patike su dostupne u BUZZ shopovima ili online, tako da ćete lako pronaći svoj par. Investirajte u održivost, komfor i stil sa ACBC modelima!

 

Ramona

Slični članci