Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
25.01.2023.

Nike Air Max Dawn: Orange is the new black

Pozdrav ljudi!

Ja sam Vanja Vučković. Moje pojavljivanje na društvenim platformama je počelo još pre par godina, kreiranjem mog YouTube kanala i kreiranjem nekih od prvih videa. Sadržaj koji plasiram danas možete pratiti na YouTube-u, Instagram-u i TikTok-u.

Drago mi je što sam konačno dobio priliku da vam pokažem nove, omijene patike. Kada sam ih video u izlogu, odmah su mi skrenule pažnju i poželeo sam da ih imam. Bilo je različitih boja, ali sam se odlučio za moju omiljenu, narandžastu.


Patike o kojima vam pišem spadaju u mojih top 3 Air Max modela, a to su Nike Air Max Dawn.

Revolucionarna Air tehnologija je prvi put zaživela 1978. godine. Air Max 1 je tada debitovao sa vidljivom Air tehnologijom, omogućavajući obožavaocima više od osećaja vazdušnog jastuka – postao je vidljiv vazdušni đon. Od tada su Air Max patike nove generacije postale hit među sportistima i kolekcionarima, nudeći upečatljive kombinacije boja.

Ukorenjen u atletskom DNK, Air Max Dawn je napravljen od najmanje 20% recikliranog materijala. Sintetički antilop i drugi materijali spajaju vintage vibracije trčanja sa svežim detaljima. Nike Air jastučići pružaju osećaj udobnosti i lagodnosti tokom celog dana.

Takođe, dopada mi se što ovaj model patika pruža širinu izbora autfita uz koji ga možeš upariti. Mogu se nositi na trening i kombinovati uz svakodnevni lifestyle.

Smatram da je nijansa narandžaste koja se nalazi na ovom modelu patika apsolutni hit ove sezone i da zasigurno mogu reći da je narandžasta nova crna!

 

Air Max Dawn potraži u najbližem Buzz šopu ili online.

 

Vanja

 


 

Slični članci