Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
21.12.2022.

Back to childhood with Reebok Hexalite Legacy

Hej društvo!

Zima je stigla, a sa njom i moja nova Buzz Crew priča. Sezona snega i hladnih dana inspiriše me da napravim malo drugačiji izbor kada je reč o odabiru garderobe i boja. Danas ću se fokusirati na detalje autfita koji ne mogu da prođu nezapaženo. Počinjem sa mrežastim đonom i diskretnim pink elementima novih Reebok Hexalite Legacy patika koje izgledaju super cool i sigurna sam da će vas vratiti u detinjstvo i vreme kada ste sa lakoćom skakutali okolo. Hexalite đon vam daje osećaj poletnosti sa svakim pređenim korakom. I najbolja stvar je što vas baš niko na ulici neće gledati čudno.

Iskombinovala sam ove patike sa džinsom i duksom, ali svakako imate slobodu da eksperimentišete, što vam i neće teško pasti, zato što se ovaj model sjajno uklapa uz sve. Pošto sam ljubitelj zimskih sportova, moj današnji izbor je MONT W CAMO HEAVY WEIGHT  jakna, koja nije samo pogodna za planinu, već i za urbane lifestyle autfite. Znajući kakve su temperature napolju, i ne pomišljam da izađem iz kuće neadekvatno obučena – drugim rečima, kao polarni medved na Severnom Polu.

Ali, neću da vas lažem – kada govorimo o izboru zimske odeće, osim komfora, detalji su presudni. Sitnice koje mi odmah privuku pažnju mogu lako od nekog modela da naprave moj omiljeni komad u garderoberu. Priznajte da i vas privlače zanimljivi i originalni detalji. Ono što me je potpuno osvojilo kod ove Mont jakne jeste unutrašnji prišiveni detalj koji prikazuje strip priču “Srećan život”.

To je sve od mene, drugari. Nadam se da ste uživali u mom odabiru. Ostavljam vas da maštate o snegu na planini i prisećate se svojih uspomena iz detinjstva koje možete oživeti uz Reebok Hexalite Legacy.

Ove patike, kao i Mont jaknu možete pronaći u Buzz šopovima ili online.

Akasha

 

Slični članci