Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
14.12.2022.

NIKE AIR MORE UPTEMPO: A TIMELESS CLASSIC

Nike Air More Uptempo su jedne od legendarnih Nike-ovih patika. Na sceni su prisutne još od 1996. godine što ih čini vanvremenskim klasikom koji nikada ne izlazi iz mode. Ne samo da izgledaju sjajno, već pružaju savršen komfor i podršku zahvaljujući vazdušnim komorama u srednjem đonu dizajniranim za lak i energičan korak.

 

Patike nisu poznate samo zbog svojih performansi, već i zbog toga što su napravile pravu pometnju u svetu mode. Naglašeni „AIR“ znak i upadljivi dizajn ove siluete učinili su ih komadom koji svih ovih godina privlači pažnju mnogih modnih ikona. Činjenica je da su Air More Uptempo zabeležene u brojnim editorijalima visoke mode i nošene od strane poznatih zvezda i modnih influensera. Uptempo je definitivno legendarna silueta koja je, čini mi se, pomalo zapostavljena u slovenačkim sneaker krugovima. Ali, to ne menja činjenicu da je njihova globalna popularnost i dalje ogromna i da mnogi ljudi širom sveta vole da ih nose upravo zbog detalja koji su originalni i drugačiji.

Air More Uptempo je savršen izbor za one koji svojom obućom žele da naglase svoj stil, bez žrtvovanja udobnosti i performansi. Izgledaju sjajno kada ih kombinujete sa džinsom, trenerkom ili šortsem, što znači da ih možete nositi u baš svim prilikama. Dostupne su u nekoliko kombinacija boja, tako da svako može da pronađe par koji se uklapa u njegov stil oblačenja – bilo da preferirate svetle i jake boje, poput crvene i plave ili suptilnije tonove poput bele i crne.

Nike Air More Uptempo su sjajan izbor ukoliko tragate za stilizovanim ali istovremeno i komfornim patikama. I zato, zašto već danas ne biste dodali makar jedan par ovih patika svojoj sneaker kolekciji?

 

Možete ih pronaći u Buzz šopovima ili online.

 

Tadej Kolar Jetski

Slični članci