Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
07.12.2022.

ACBC EVERGREEN: U korak sa modnim i ekološkim trendovima

Hej, društvo!

 

Za početak da se upoznamo – zovem se Iva Šćekić i od skoro sam član Buzz Crew-a. Kao neko ko obožava sneaker kulturu, veoma se radujem što sam deo ove priče. Moja opsesija prema patikama raste sa godinama, pa se tako u mom cipelarniku mogu naći različite siluete u brojevima od 39 do 41. Ukoliko se desi da me patike osvoje na prvu loptu, nije mi važno ni da li su odgovarajuće veličine – uzimam ih iako su za broj ili dva veće. Nosim ih u svim prilikama i obavezan su deo mog stila.

Zbog užurbanog tempa i brojnih aktivnosti tokom dana, važno mi je da obuća bude udobna, što uglavnom i jeste. Ali, priznajem da u mojoj kolekciji ima patika koje su me privukle isključivo svojim izgledom i kojima nisam mogla da odolim, pa sam morala da ih imam, bez obzira što možda i nisu najudobnije.

Nedavno me je obradovala vest da je u Buzz stigao novi sneaker brend. ACBC je ime za koje ste sigurno čuli ako ste ljubitelj održive mode. Njihove patike su jedinstvene upravo zbog načina proizvodnje koji se bazira na biorazgradivim i recikliranim materijalima. Ne samo đon, već svaki detalj ovih patika dobijen je iz obnovljivih izvora. Sjajno, zar ne?

 

Veoma sam otvorena po pitanju različitih modela i često volim da eksperimentišem – od dizajnerskih primeraka pa do sportskih klasika. Za današnji autfit sam odabrala ACBC Evergreen patike dizajnirane u kolaboraciji sa čuvenim modnim brendom Alexander Smith. U svetu mode sam još od detinjstva, modelingom se bavim dugi niz godina i upoznata sam sa raznim dizajnerskim komadima. Zasigurno mogu reći da je spoj udobnosti i dizajna ovih patika na vrhuncu. Jedna od korisnijih informacija za mene, kao velikog kolekcionara, jeste da su ove patike napravljene od održivih i 100% prirodnih materijala koji nisu životinjskog porekla.

ACBC Evergreen model  je unisex i lako će se uklapati u različite stilove, kako kod muškog tako i kod ženskog dela ekipe. Sigurno ću ih nositi uz mnoge odevne kombinacije, a vrlo je moguće da će se još neka boja ovog modela uskoro naći u mojoj kolekciji.

Evergreen patike, kao i ostale ACBC modele možete naći u svim Buzz šopovima ili online.

 

Iva

 

Slični članci