Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
22.06.2022.

SUMMER BLAZIN’

Ćao, ljudi!

Ja sam Vanja Vučković, jutjuber iz Tivta i ovo je prvi blog koji pišem za vas. Imam 16 godina, stalno sam u pokretu i svaki slobodan trenutak koristim za vožnju skejta i bajsa. Život na primorju je pun sunca i vedrine, pa su boje i lagana odeća sasvim spontano postale neizostavni deo mog stila, a udobna obuća nešto što se apsolutno podrazumeva! Ovog leta, moj izbor je pao na Nike Blazer Low. Lagani letnji model, kombinacija klasike i razigranih boja, lako se uklapaju uz svaki outfit i ono što je najvažnije – blejzerke su kao stvorene za vožnju skejta i nove letnje avanture koje predstoje!

Nike Blazer su jedan od najstarijih Nike modela ikada. 70-ih godina, nosile su se kao košarkaške patike, a danas su casual lifestyle wear. Skejteri ih obožavaju, jer imaju deblji đon koji je napravljen od gume, što ih čini jako čvrstim. Posle udobnosti, kvalitet je najvažniji, zato su jedan od onih modela koje uvek imam na svojoj sneaker polici. Kombinacija kože sa mekim antilopom i čvrstim gumenim đonom biće vaš verni pratilac u svim akcijama i avanturama.

Nike Blazer Low postavlja nove standarde stila, kroz koji možete doživeti klasiku na potpuno drugačiji način.

Leto tek počinje, pa obezbedite na vreme svoj par i ne štedite se u dugim letnjim vožnjama, jer ako neke patike mogu ovo da iznesu, onda su to Nike Blazer Low.

Svoj model u omiljenoj kombinaciji boja potražite u najbližem Buzz šopu ili online. Do sledećeg čitanja,

 

Vanja

Slični članci