Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
25.05.2022.

Fun with Nike Dunk Low

Ćao ljudi!

 

Vraćam vam se sa pričom o  možda najuzbudljivijem modelu do sada. Reč je o Nike Dunk Low, koje su me pravo sa Buzz polica osvojile svojim izgledom i detaljima. 

Pretpostavljam da niste iznenađeni odabirom modela, koliko ste iznenađeni odabirom boja, ali jednostavno nisam mogla odoleti ovom razigranom, šarenom paru. 

Nike Dunk Low ispirisane su legendarnim košarkaskim modelima i već više od 30 godina važe za jedne od najudobnijih patika. Upravo ih ta kombinacija elegantnog, klasicnog dizajna i udobnosti čini trenutno najpopularnijim patikama među sneakerheads-ima. 

Kada biram patike, najčešće odaberem modele koji se neće stopiti sa autfitima, već će biti prva odevna stvar koju će neko primetiti, a ove ekstravagantne patike, za koje sam se ovog puta odlučila, su upravo to! Bezbroj detalja, printovi i teksture su te koje ih čine posebnim. Sve to ludilo i detalje − safari print, boje i veštačko krzno, izbalansirala je bela baza i jednobojni Swoosh, tako da ih nije tesko kombinovati uz svakodnevne autfite. Neobični izgled i lakoća ih čine savršenim patikama za sunčane, prolećne dane i razne dnevne aktivnosti.

Ukoliko želite da se ističete i da iskačete iz mase, ovo je model koji mora postati deo vaše kolekcije. Ovaj put sam ih  iskombinovala sa asimetričnom Nike majicom i donjim delom trenerke, i definitivno nisam ostala nezapažena na ulicama.

 

Uživajte u lepim, sunčanim danima i novim cool modelima koji su stigli u Buzz šopove i online.

 

Do narednog čitanja,

 

INA 

 

Slični članci