Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
13.04.2022.

Split the City in Half with your Puma RS-Z Core

Zdravo svima!

 

Obično sam sa druge strane objektiva kamere, ali priznajem da volim kada me iznenadi umetničko oko na fotkanju. Proleće je generalno darežljivo sa bojama, kada priroda grada oživi, a temperature su još uvek prijatne. Savršeno je vreme da uđem u prolećni pejzaž u udobnom autfitu!

 

 

Puma RS-Z Core su must-have patike u vreloj sezoni koja je pred nama, ako želiš da dobiješ taj futuristički street style look. Ali zapamti, moda je igra sama po sebi! Ne mogu reći da u ovim nekonformističkim vremenima postoje još uvek neka stroga pravila u vezi sa određenim komadima odevne kombinacije. Možeš biti umetnik koji koristi odeću kao alat da izrazi sebe. Puma RS-Z Core ti pomaže da budeš hrabar, jer ne možeš ostati neprimećen kada ih nosiš.

 

 

Otkako sam ih prvi put obuo, RS-Z Core me oduševljavaju svojom udobnošću. Hodanje je bezbedno, stabilno. Veoma je važno napomenuti da tehnologije koje dolaze iz sveta sporta kreiraju stvari koje su postale neophodne: udobnost, stabilnost, optimalno amortizovanje i održivost. Videćeš kako se svi ovi segmenti aktiviraju kada situacija to zahteva (na primer, kada moraš ubrzati svoj tempo u gradskoj gužvi). Stvarno se možeš osloniti na RS-Z!

 

 

Ja biram da kombinujem ove Puma RS-Z Core sa Nike donjim delom trenerke i udobnim duksom iz nove kolekcije. Patike dolaze u različitim kombinacijama boja, a crno/siva će savršeno upotpuniti svaki stil − od jednostavnog autfita do hrabrijeg, sa snažnim round-headed izgledom. Budi super cool ove sezone!

 

Do sledeće priče,

 

Ciprian

Slični članci