Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
08.12.2021.

AN ARCHIVE ICON GETS A COOL-WEATHER UPDATE

Hey Hey!

 

U današnjem blog postu, želim da istaknem važnost udobnosti odeće koju nosimo, a da pritom ne govorimo o pidžami, nego o stylish komadima koje možemo da nosimo svaki dan.

S obzirom na aktuelnu situaciju u celom svetu, veliki trend je postala udobna odeća različitih materijala i boja. Većina ljudi je prešla sa farmerki na nešto udobnije, a to su helanke i oversize majice. Ja sam svakako jedna od njih.

For me, it´s all about comfort, ali da pritom to dobro i izgleda. Veliki sam fan adidas obuće i odeće, što se može videti iz priloženog.

adidas helanke su definitivno my go to outfit koji se može nositi na mnogo načina. Nije ih teško kombinovati sa kaputom ili puffer jaknama u različitim bojama, a udoban materijal ih čini posebnim. adidas majica dugih rukava odlično se ukapa u celu priču, jer daje taj cozy osećaj. Za kraj, svoj zimski outfit uvek volim da zaokružim oversize adidas Elongated Rib Bomber jaknom koja mi daje dramatično dobar izgled. 

No, da pređemo na patike, model koji postoji 70ak godina, adidas samba je, uz adidas Superstar i Stan Smith, jedan od tri najpopularnija modela. adidas Samba boot su u zadnje vreme jako popularan model zbog svog futurističkog i timeless izgleda. Dolaze u crnoj boji, koju je zbog klasičnog izgleda lako kombinovati. adidas Samba boot su napravljene od antilopa koji će držati vaša stopala toplim, a platforma će vam dati trenutno podizanje. Zbog svog jednostavnog izgleda, mogu se kombinovati na razne načine, a u ovoj verziji adidas Samba boot su savršene za hladnije dane koji nam dolaze.  

Lično, više preferiram adidas Stan Smith model zbog jednostavnog izgleda i zbog toga što se mogu nositi uz apsolutno sve. Od pantalona i haljina, pa do sporty look-a, ili uz neko jednostavno i klasično odelo. Silueta i izgled patika govore sami za sebe.

Ove, kao i mnoge druge modele adidas patika, kao i odevnih kombinacija možete pronaći u svim Buzz prodavnicama, ili poručiti online.

Do sledećeg susreta, želim vam puno zdravlja i ljubavi,

Beatricia

Slični članci