Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
20.10.2021.

THE NEXT ERA OF CONVERSE DESIGN AND COMFORT IS HERE

Ovo je drugi put da tokom 30 godina života nosim Converse patike. Prvi put pre godinu dana, kada su bile deo mog autfita na jednom nastupu, a sada sam ih primetio u Buzz-u. Neverovatno!

U svetu patika postoje prolazni trendovi i postoje klasici. Converse patike su svakako jedan od klasika! Nema ko ih nije nosio, a ja ih eto doživeo tek sada, u 2021. godini. U pitanju je uniseks model, Chuck 70 Explore Waterproof, jedna od ikona kada je reč o minimalističkom dizajnu sportske obuće, iako je odavno ne nose samo za sport.

Chuck Taylor je osoba koja je popularizovala Starke do neslućenih razmera. Kao neko ko je zaslužan za redizajn tih patika, od 1932. godine uz originalni naziv stoji i njegovo ime, sa potpisom na patikama. Za one koji ne znaju, Chuck Taylor je bio košarkaš i kondicioni trener, ali se posebno isticao svojim smislom za prodaju. Do 1970. godine ovi Converse modeli su evoluirali kroz vrhunske funkcije i efikasnost u sportu, zbog čega su se smatrali najboljom košarkaškom patikom ikada.

Chuck 70 Explore Waterproof izrađen je po uzoru na originalni dizajn iz sedamdesetih, sa vrhunskim vodootpornim materijalima i izuzetnom pažnjom posvećenom detaljima. Reč je o patici koja je toliko ukorenjena u tradiciji da je i sama ispisala svoju istoriju.

Elementi Chuck 70 Explore Waterproof patika, kao što su ojačane vezice, izdržljivi đon i potporni OrthoLite unutrašnji uložak, inspirisani su upravo vremenom provedenim na otvorenom. Zato je ovaj model savršen za prohladnu kišnu jesen. Umesto platna, kao na originalnim Converse patikama, ovaj model je izrađen od vodootporne nubuk kože koja je dodatno ojačana vodootpornom postavom, kako biste ove jeseni bez brige mogli šetati po kiši.

Definitivno patike u kojima se možete osećati ugodno i sigurno, bez obzira na vremenske uslove! To je jedan od razloga zašto je i dobio mesto u mojoj kolekciji patika.

 

Možete ga pronaći u Buzz šopovima ili naručiti online.

 

Do nekih novih otkrića, uživajte u jeseni!

 

Don Kiki

 

Slični članci