Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
07.06.2017.

I’ve walked in Rihanna’s shoes

Lično sam tip devojke za Air Jordan i Air Force patike. Ali nisam mogla da propustim obuću koju je potpisala Rijana lično. Imate jedinstvenu priliku da vidite kako sam fancy sa glatkom svilenom mašnom. Koja je, btw, deo „postavke‟.

Devojke, predstavljam vam Rihanna X Puma Fenty Bow papuče!


Puma je brend sa pozamašnom istorijom. Rudolf Dasler, brat Adolfa Daslera je osnovao kompaniju 1948. U početku su njih dvojica zajedno vodili posao, ali su zbog nesuglasica rešili da se raziđu i formiraju Adidas i Pumu. Ostatak priče svi znamo. Ali 2015. godine dolazi do antologijske saradnje. Pevačica koju obožava ceo svet (uključujući i mene), Rijana, postaje ambasador Puma kolekcije za ženski trening, kao i kreativni direktor za žensku odeću i obuću. Što znači da može da bira kolekcije, dizajn i najbolje od svega ima čast da klasični PUMA stil prilagodi novim trendovima i kreira potpuno nove linije proizvoda.


Tako moja talentovana Riri, umesto da pravi muzičke hitove, iznedri modni hit u zelenoj i pink varijanti. Obožavam ideju papuča sa velikom mašnom, jer se osećam tako aristokratski svaki put kada ih nosim. Mora da se i Rijana oseća tako svaki dan.  Zahvaljujući njoj, mi obični smrtnici, njeni fanovi, imamo priliku da se osećamo kao ona, samim činom nošenja ovih predivnih, udobnih, cool papuča.

Da li znate da je kolekcija Fenty X Puma inspirisana Marijom Antoanetom? Kažem vam lepo – čista aristokratija!

Odmah u radnju po svoj par da šetate večno u „Rijana‟ papučama. Kao ja!

Ema

Slični članci