Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
31.03.2021.

New Balance gets me moving. Let's go!

Hej ljudi!

 

Jedva sam čekala da vam ispričam novu priču.

 

Polako, ali sigurno, zima odlazi da oslobodi prostor hrabrijima. Znam da možda trenutno to baš i ne izgleda tako, ali mart i april su meseci za inspiraciju. Uvek sam s nestrpljenjem čekala dolazak proleća, jer se osećam slobodnije da biram novu odeću i potpuno nove patike.

Sa prvim toplim sunčevim zracima dolazi balans... Znamo da nam je sada potrebniji više nego ikada pre. Iako zima ima svoju draž, tokom proleća uvek tražim inspiraciju u različitim mestima i ljudima.

Ovog puta inspiracija je stigla od novih New Balance W327. Ove patike predstavljaju tako snažnu mešavinu stila iz sedamdesetih i devedesetih, dok je istovremeno model prilagođen novoj eri laganih đonova i inovativnih silueta. Oduvek su mi se sviđali takvi hibridi i jedva sam čekala da pronađem savršenu odeću uz njih, a na pamet su mi odmah pale baggy pantalone. One su neizostavni deo mojih autfita i savršeno se uklapaju sa novim New Balance W327 modelima.

Miks teksas plave i bež boje čini ovaj model izuzetno jednostavnim za kombinovanje, tako da svako može da pokaže svoju individualnost u street style izdanjima. Znam da vam neću otkriti ništa novo, ali New Balance W327 je izuzetno lagan za nošenje i nećete se osećati umorno dok obavljate svakodnevne obaveze.

Napravljene su od vrlo lagane i prozračne tkanine što ih čini savršenim za predstojeće tople dane.

New Balance W327 u različitim kombinacijama boja koje garantuju neustrašivost na ulici možete pronaći u Buzz šopovima i online.

Smejte se i igrajte,

Akasha

 

Slični članci