Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
30.12.2020.

CELEBRATING INNOVATION WITH ADIDAS ZX 2K BOOST

Danas, draga moja sneaker zajednico, pričamo o performansama. Da li ste i vi uzbuđeni? Znam da ja jesam ili je bar štreber u meni uzbuđen. Tokom ovih prazničnih dana slavimo inovacije, dugu istoriju proizvodnje patika i performanse koje daju dodatnu snagu ovom pokretu. Došlo je vreme da izvedemo ove prelepe adidas ZX 2K Boost u šetnju.


 

ZX series su prvi put izrađene 1984. godine, kada ih je brend adidas lansirao kao kolekciju patika dizajniranih za sve tipove i nivoe trčanja. ZX franšizu predvodili su Jacques Chassaing i Markus Thaler, koji su svoje napore usredsredili na dva glavna pravca – trening i takmičarske modele.

 

 

Adidas ZX 2K Boost predstavlja otelotvorenje skoro 40 godina uspešnog dizajna usmerenog na performanse, konačno spojenog iskustvom i preciznošću. Gornjište je u potpunosti izrađeno od mrežice i pruža lagan osećaj, dok istovremeno fiksira stopalo i pruža mu stabilnost. Đon je sastavljen od TPU ojačane pete i veoma mekog Boost srednjeg đona. Adidas ZX 2K Boost pruža udobnost tokom celog dana i zaista blista kako god da ga ponesete.


 

Uz mnoštvo kombinacija boja dostupnih u Buzz shop-ovima i online, sigurno ćete pronaći jednu koja odgovara vašem stilu. Za ovu priču odabrao sam trostruki crni Trefoil outfit, koji je kombinacija adidas jakne, donjeg dela trenerki i duksa sa kapuljačom. Neustrašive boje patika ističu se na suptilan način i veoma lepo zaokružuju celokupan hi-tech look.

 

Hvala vam što ste danas ovde sa mnom. Do sledećeg puta želim vam srećne praznike i neka nas naredna godina učini još jačom zajednicom.

 

Stay safe and creative!

 

Ciprian Ciulei

 

Slični članci