Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
02.12.2020.

NIKE AF1 SHELL – WINTER MUST HAVE

Ćao društvo. Vraćam vam se sa novom pričom i predstavljam vam must have i go to model ove sezone – Nike AF1 Shell.

 

 

Zima često zna da bude veoma neinspirativno godišnje doba, naročito kada je u pitanju odeća koju nosimo. No, ja sam jedna od onih koji uživaju u slojevitim autfitima. Zadnjih nekoliko godina svet mode se dramatično promenio i 2020. je bila godina trenerki i udobnih matching dvodelnih komada, raznih boja i materijala – bilo da se radi o outfit-u za kuću, trening ili izlazak. I sama sam postala veliki fan ovog trenda.

 

 

Ali, da se vratim na početak priče. Ono što, po mom mišljenju, Nike AF1 Shell čini patikom sezone jesu nepropusni materijali od kojih je napravljena, dok je za dodatnu udobnost i toplinu zaslužan uložak koji se nalazi u njima. Rub patike se može dodatno stegnuti elastičnom ranflom i ako niste ljubitelj čizama, ova patika je odlična zamena!

 

U Buzz-u je model trenutno dostupan u dve boje – maslinasto zelenoj i baby roze.  S obzirom na to da 85% mog garderobera čine crne stvari, outfit-e volim da „otvorim“ svetlijim patikama, tako da sam se lako odlučila za AF1 Shell u baby roze boji.

 

Materijal ih čini veoma lakim za održavanje i u zimskom periodu ovaj model bez brige možete nositi u svetloj varijanti.

 

 

Oni koji me poznaju i oni koji su čitali prethodne priče, znaju koliko su mi funkcionalnost i dobar izgled obuće bitni, a upravo NIKE AF1 Shell čine tu kombinaciju. Za ovaj blog post sam od glave do pete obukla Nike komade i ceo outfit dostupan je u Buzz shopovima i online.

 

Ostanite mi dobro i zdravo do sledeće priče,

 

Ina

 

Slični članci