Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
16.09.2020.

FLAWLESS IS THEIR MIDDLE NAME

Plesom se bave ceo život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenjima, a posebno su ponosne na prvu nagradu u kategoriji disco dance small group, duo i solo, koju su osvojile na međunarodnom takmičenju u decembru 2019. godine. One su Lena Potparić, Staša Radivojević i Mina Đorđević – Lena i Mina imaju 18, a Staša samo 16 godina – dolaze iz Kragujevca, grada u srcu Šumadije, i kada ih upoznate shvatite da Flawless nije samo ime njihove plesne grupe, već i epitet koji ih savršeno krasi. 

 

 

Želja im je da jednog dana budu profesionalni plesači. Redovne su učesnice svih plesnih radionica, neprestano isprobavaju nove plesne stilove, a tokom leta rade sa decom i kao pomoćni koreografi. 

 

Lena je pravi mali zvrk, kojeg ne drži mesto. Omiljena je u timu zbog svoje neverovatne energije i harizme koja je krasi. Nezaustavljiva je, naročito kada čuje ritmove muzike koju voli, ali i kada je fotoaparat ispred nje. 

 

 

 

Staša je najmlađa članica grupe i stidljiva je do trenutka dok je ne pustite na plesni podijum. Najviše voli moderan balet i dovoljno je da joj samo date malo prostora da zapleše, da se desi prava magija. U tim trenucima postaje još graciozniji labud koji vas ostavlja bez daha. 

 

 

Mina je devojka duge crne kose i pomalo zagonetnog pogleda koji se menja onog trenutka kada počne da pleše. Tada postaje „živa vatra“ i „nezaustavljiva sila“ na plesnom podijumu, dok stidljivost koje je bilo u primesama potpuno nestaje. 

 

 

Sve tri idu u gimnaziju i imaju odličan uspeh u školi. Svestrane su, pa se mogu pohvaliti i odličnim rezultatima na takmičenjima iz književnosti i lingvistike. Ipak, ples je njihova ljubav, a to se najbolje čuje i vidi u videu koji sledi. 

 

 

Bilo da plešu hip hop, disco dance ili balet – Lena, Staša i Mina potpuno uživaju u svakom pokretu koji stvore. Za njih je ples emocija, ljubav, inspiracija i neiscrpni izvor energije. Nas su oduševile neposrednošću, stavom, pozitivnom energijom koju šire i činjenicom da se ne umaraju – uvek su spremne da iznova ponove novi pokret ili celu koreografiju i baš ništa im ne pada teško. 

One su zaista The Coolest School Crew, dok je Flawless njihovo srednje ime. 

 

Slični članci