Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
11.03.2020.

FEEL THE VIBE OF NIKE AIR FORCE 1 SHADOW “MULTI-COLOR”

Ola, chicos! Ja sam Andrea Din i ovo je moja prva blog priča. Nadam se prva od mnogih koje ću, kao član Buzz Crew-a, napisati. Prilično sam sigurna da su me za člana Crew-a odabrali zbog opsednutosti šeširima i patikama, ali i zbog činjenice da se u mom garderoberu uglavnom nalazi urbana muška odeća. Oh, da, i zato što obožavam fotografiju, ali iz ugla fotografa. Za početak našeg druženja odlučila sam da vam predstavim pravu “bombastičnu” siluetu – Nike Air Force 1 Shadow “Multi-Color”. Vreme je da se upoznamo!

Ljudi koji me dobro poznaju reći će vam da sam Nike devojka, u svakom mogućem smislu te reči. Prosto, to je brend koji najviše odgovara mom stilu i fazonu. Iako volim sve siluete koje dizajnerski tim brenda Nike lansira na sneaker scenu, moj favorit za ovu sezonu ipak je Nike Air Force 1 Shadow. Pre svega zbog priče koja se “krije” iza ovog modela, a koja je veoma posebna. Nike Air Force 1 Shadow predstavlja omaž ženama koje su uzor novim generacijama, onima koje su snaga i pokretači velikih promena. How empowering is that?!

Suštinski, nove Air Force 1 Shadow patike su svoj identitet postepeno gradile, kroz mnoštvo kombinacija boja koje na prvi pogled deluju nespojivo. Ovaj model predstavlja spoj reljefne i glatke kože u kontrastnim bojama, među kojima se izdvajaju nijanse Aqua, Pink i Volt. Crna boja istaknuta je u prednjem delu, na bočnim stranama se nalazi dvoslojni Swoosh, a upotpunjuju ga i dvoslojni detalji na peti, jezičku, uz dvostruki unutrašnji brending. Beli gumeni đon je tu da dodatno istakne njen dizajn.

bNe želim da vas već u prvoj priči zbunim preopširnim detaljima, što o meni, što o patikama, jer bih o tome mogla da pričam satima, danima, pa čak i mesecima. Želela sam da vam kroz ovih nekoliko pasusa predstavim svoj svet, koji je (očigledno) ovih dana obojen svim nijansama zahvaljujući mojim novim lepoticama – Nike Air Force 1 Shadow “Multi-Color” patikama.  Pronađite ih u svim Buzz šopovima ili naručite online!

Do sledeće priče, šaljem vam poljupce!

Andreea Din

Slični članci