Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
06.11.2019.

EVERYDAY HERO – New Balance M X90

Pozdrav ekipo! Vreli dani polako prolaze (da ne kažem da su već prošli), ali ne i „vrući“ modeli patika!

Kao ponosni član Buzz Crew-a, ove godine sam imao priliku da isprobam mnogo brendova i novih modela patika ali, moram priznati, New Balance M X90 je ostavio poseban utisak na mene.

 

Kao dete devedesetih, nisam mogao da odolim njihovom spoju retro i modernog stila. Tako  sam, ovoga puta, odlučio da vam predstavim New Balance M , urbani model koji pripada ulici!

 

 

Pre nekoliko meseci video sam reklamu u kojoj je Jaden Smith nosio baš New Balance M X90 model. Nije mi bilo potrebno mnogo vremena da ih dodam u svoju sneaker kolekciju. Prvi utisak – WOW! Oduševio sam se koliko su zapravo lake i udobne.

 

 

Osim neosporive udobnosti, ono što me je privuklo ovom modelu jeste kombinacija boja. Mislim, pogledajte ih! Kao gejmer, uvek sam voleo taj "crno-crveni" vajb. Boje su lepo usklađene i deluju neutralno u kombinaciji sa crno-sivim siluetama. Međutim, ono što „razbija“ tu neutralnost jeste "N" logo crvene boje. Tu je i beli đon koji, osim što upotpunjuje ovaj model patika, pruža i odličnu stabilnost i agilnost.

 

 

Iako izgledaju kao sportski model, to me ne sprečava da ih nosim u gotovo svim prilikama i sa različitim kombinacijama. Savršene su za „skok do grada“ na kafu, do igraonice, za bleju sa društvom, školu i slično.

 

Ostanite mi najjači! Do sledeće priče, imate jedan veliki poZ!

 

AdnanBro

Slični članci