Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
17.04.2019.

All in squad!

Stan Smith je ključni komad u ormaru svake devojke. Iako su prvobitno zamišljene kao patike za tenis koje je nosio francuski teniser Robert Haillet, patike Stan Smith su oborile sve rekorde u prodaji širom sveta. U pitanju je model koji je naročito popularan među devojkama u Francuskoj.

Ove neverovatno popularne i prodavane patike vole i devojke i devojčice. One predstavljaju jedan od najpoznatijih klasika brenda adidas. S obzirom na popularnost i boom koji su napravile, adidas nije menjao dizajn patika od trenutka kada su one puštene u prodaju. Jedine promene vidljive su na poleđini patike, na delu na kojem piše „Stan Smith“, ali i kada je reč o bojama modela koji se mogu kupiti. Dizajn je minimalistički i jednostavan i upravo je to formula njihove neverovatne popularnosti. Nose ih menekenke, modne urednice, dizajnerke, ne samo na ulicama Pariza, Milana i Njujorka, već i Beograda, Zagreba, Skoplja... Ponesite omiljeni par Stan Smith patika i „zaokružićete“ svaki svoj autfit.

Moja dva omiljena para Stan Smith patika su klasične bele sa zelenim detaljima i jednobojne, crne. Njih sam najviše nosila, a još uvek su u odličnom stanju. To su jedine patike sa kojima you can't go wrong.

A sada, kad god ne mogu da odlučim koju obuću da uklopim uz određeni autift, biram nove Stan Smith patike sa interesantnim printom i prezadovoljna sam. Ukoliko imam neki sastanak, nosim ih sa crnim odelom. Odlično stoje i sa klasičnim Levis farkama i belom košuljom, a najviše volim da ih nosim uz letnje haljine. Jednostavne su za kombinovanje, nisu tipično sportske da moram da vodim računa o usklađivanju, a odlično stoje i sa romantičnom letnjom haljinom od čipke. I ne samo da izgledaju dobro, već su i neverovatno udobne, što je svakoj ženi podjednako važno. U pitanju je jedan od onih vanvremenskih komada koji nikada neće izaći iz mode, već će uvek biti popularni i rado se kupovati.

 

Pogledajte kako smo ih ponele moje Buzz Crew devojke Suz, Iva i ja. Mi smo, jednostavno, ALL IN GIRL SQUAD!

 

xoxo,

Beatrice

Slični članci