Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
28.03.2019.

FILA IS FINALLY HERE

Ćao ljudi, nismo se čitali dugo, a razlog je taj da sam čekala upravo ovaj trenutak. Pitate se sada zašto baš ovaj trenutak? Zato što je vreme da vas sve obradujem informacijom da je FILA konačno stigla!

Na svom Instagram profilu dnevno sam dobijala bar tri poruke gde sam kupila omiljene FILA Disruptor patike i svaki put sam se nervirala kada moram da vam odgovorim da kod nas ne mogu da se kupe, jer znam koliko se i sama razočaram kada čujem tako nešto. Muke nas velikih ljubitelja patika je rešio, kao i svaki put, ko drugi nego Buzz. Osim klasičnog Disruptor White modela, stigle su i brutalne nove boje i verujem da nećete znati za koje pre da se odlučite. Ali pre nego što vam kažem koje su sada moj favorit, reći ću vam i par informacija o brendu FILA koji se, čini mi se, prošle godine na sneaker scenu vratio u punom sjaju.

Da li znate da je brend FILA nastao pre brendova Nike, adidas i Puma? Da, nastao je 1911. godine. Znamo da sportska obuća već nekoliko godina zauzima visoko mesto u modnom svetu i među trendovima, pa je logično da je FILA došla na red za svoj veliki comeback. Najpoznatiji je uticaj ruskog dizajnera Goše Rubčinskog koji još od 2016. u svojim kolekcijama ima jasno vidljiv logo brenda FILA.

Kada su patike u pitanju, mene su na prvu kupile dve stvari. Prva je naravno veliki đon za kojim sam potpuno luda, dok je druga udobnost. Za mene su to najudobnije patike koje postoje i patike koje na svakoj nozi izgledaju lepo. Nosili veći ili manji broj nema šanse da vam neće stajati. Model u roze boji je veliki hit za proleće i odmah sam se za nju “zalepila”. Ali, ako tražite neke za lakše kombinovanje, uzmite bele i nećete pogrešiti. Ja sam svoje iznosila u svim mogućim varijantama. Sa drečavim čarapama, sve do sakoa i sređenijeg look-a… Sa njima se baš možete igrati, a po mom mišljenju to je ključna stvar.

Do sledećeg čitanja, uživajte u ovim sunčanim danima i javljajte utiske kada zgrabite svoje nove patike.

Una Krlić

Slični članci