Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
20.02.2019.

Some shoes make you feel like there is nothing impossible

Hej, ja sam Zvezdi, sa bloga Mint Stories. Taj blog je moj digitalni svet kreativnosti, inspiracije, razmene ideja i novih destinacija. Verovatno se već znamo, jer sam deo Buzz Crew-a (nežni deo naše ekipe) kao i divni momci Kalin, Alex P, SkilleR i DJ Doncho.

Moj blog je fokusiran na fotografiju, putovanja i modu. Najinteresantnija stvar u vezi sa „dnevnim poslom“ blogera je činjenica da o svemu ja odlučujem – kad počinjem, kad završavam, šta je potrebno da se dogodi, kada, kako, sa kim i zašto. Vremenom sam skontala da se daješ mnogo više kada radiš za sebe. Pored toga, radim u sferi marketinga, advertajzinga, brend mendžmenta i razvoja vizije za druge brendove. Ono što najviše volim u vezi sa tim jeste to što uvek imam priliku da naučim nešto novo i upoznam nove ljude. Ja stvarno volim svoj posao!

Mislim da je moja ljubav prema modi usko povezana sa mojom strašću prema fotografiji. Obožavam da osmišljam ideje u skladu sa različitim konceptima. Kompletan proces je očaravajuć. Ne znam da li više volim da budem ispred ili iza kamere, ali definitivno mi i jedno i drugo predstavlja hobi i zadovoljstvo.

Moj lični stil nije obavezno u vezi sa modnim trendovima, ali je praktičan, basic, minimalistički i uvek se menja. Akcenat je uvek na obući. Trenutno je moj omiljeni model patike New Balance 997H. One će defintivno obeležiti ovo proleće.

Vodim računa da uvek izgledam dobro, ali naravno ne idem u ekstreme. Poslednjih godina više sam praktična nego trendi kada je moj izgled u pitanju. Ne menjam se lako, posebno ako se u tom trenutku dobro osećam, ali nikad ne reci nikad.

Ovih dana najbolje se osećam u pantalonama sa visokim strukom, širokoj beloj majici, laganoj teksas jakni i mojim novim omiljenim New Balance patikama u kojima mogu da pokorim svet.

Dopadaju mi se New Balance 997H zato što me vraćaju u detinjstvo i čine da se osećam nekako nostalgično. To je vreme kada smo bili bezbrižni, stvari su bile pink i bele, a ja sam imala unisex model patika. Sećam se da jedan dečak iz mog komšiluka imao isti par kao ja. On bi me uvek gazio kako bi pokazao da imamo potpune iste patike. Sada mislim da je to bio njegov način da mi stavi do znanja da mu se sviđam.

Zapravo, detalji na modelu New Balance 997H su toliko jednostavni i čisti i zapravo ih čine preslatkim. Kada ih obujem i izađem na ulicu, osećam da ništa nije nemoguće. Mogu da ih kombinujem sa odelom, sa pantalonama sa visokim strukom i sakoom, sa malom crnom haljinom, sa teksas jaknom, jer čine da se osećam dobro.

Bez obzira na sve, stalno podsećam sebe da danas nije bitno kako se ljudi oblače, šta žele da sakriju a šta žele da istaknu – najvažnija stvar je da se osećaju dobro u svoj koži bez potrebe da nekome objašnjavaju svoje izbore.

Vidimo se uskoro,

 

Zvezdi

 

Slični članci