Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
05.09.2018.

Breathin’

“Just keep breathin' and breathin' and breathin' and breathin'…”

Drugari, iako je leto još uvek tu, kalendarski jesen kuca na vrata. Otvaram Facebook i kao po običaju ulazim na Memories, kad tamo stoji 7 years ago status – “1. septembar, jer konačno taj dan ništa ne znači”. Toliko je prošlo od tih srednjoškolskih dana, gde sam, kao i većina čekao prvi dan škole kako bih prošetao nove patike. Evo, 7 godina kasnije ne šetam ih školskim hodnicima, ali će se šetati gradskim ulicama.

Reebok Classic, old school legenda – Rapide predstavlja moderan klasik, stvoren za kreativce koji biraju svoj put.

Prepoznatljiv vektorski logo u zanimljivoj kombinaciji boja čuva nasleđe brenda Reebok, dok posebno dizajnirani đon sa EVA penom patikama daje dozu neodoljivog old school šarma. Gornjište je dodatno učvršćeno, pa je struktura Rapide modela još lepša, dok lagana mrežica garantuje fleksibilnost i prozračnost.

Rapide je kolekcija koja definitivno briše granice između nasleđa brenda Reebok i vanvremenskog sportskog stila. Ona predstavlja pravi omaž deceniji koja je pomerila sve granice kada je moda u pitanju i s pravom se smatra jednim od najprepoznatljivijih predstavnika kulture devedesetih.

Zato društvo, ako se odlučite za novi par patika urbanog izgleda i veoma udobnog osećaja pod stopalom, onda je Reebok Rapide prava patika za vas.

Just keep breathin’….

Do sledeceg javljanja.

@ponocnijahac

P.S. Čekirajte Reebok Rapide igricu na linku!

Slični članci