Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
25.04.2018.

Huarache feels

Ahh to proleće. Naprosto čovek opet oživi kada nastupi ovo doba godine. Nakon tmurnih i depresivnih kiša, omiljena sezona pesnika nam je stigla.  Tokom ovih prolećnih dana teško me je uvući u kuću. Ostajem da gledam zalaske sunca.

Za dinamičan i raznolik dan biram uvek Nike Air Huarache.  Ne samo da su udobne već je i dizajn patika stilski, a posebno volim njihovu laganu konstrukciju. Osećaj kao da hodate bosi pruža neoprensko gornjište u formi čarape koje se u potpunosti prilagođava stopalu. Budite kreativni sa kombinovanjem jer Nike Air Huarache dolaze u raznim bojama idealnim za ovu sezonu. Jedan koristan savet je da ove patike morate probati pre kupovine, jer je kalup modela zbog steznika na peti dost manji, tako da je najbolje da svratite u Buzz i probate veličinu.

Nike Air Huarache, je prvi put ugledao svetlost dana početkom devedesetih godina tako da je uvek imao svoju publiku, u početku kao patika za trčanje, a sada kao jedna od najpopularnijih Lifestyle silueta. Ova patika i dalje impresionira korisnike svojim očaravajućim izgledom i udobnim osećajem. Gornjište izrađeno od kože i tekstila u kombinaciji sa đonom u kome su smeštene vazdušne komore ovaj model čine idealnim za ceo dan. Svakom ko je spreman za povratak u prošlost, ova silueta koja i dalje deluje kao da dolazi iz budućnosti pružiće jedinstven osećaj jer je i dalje ispred svog vremena.


Love,

Minea

Slični članci