Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
02.09.2015.

Nike Air Max 95 Ultra JCRD

Nike Air Max 95 Ultra JCRD je najnoviji model čuvenog AIR95 iz 1995 godine kojim Nike slavi 20 godina od prvog izdanja. Za ovaj jubilej pored orginalnog izdanja nalik prvom Nike je rešio da izvši promene u samom DNK ovog modela i proizvod tog rada je Ultra JCRD verzija.

Kao i prvi model Ultra je inspirisan ljudskom anatomijom,  za one koji imaju mašte đon predstavlja evoluiranu kičmu koja je osnov modela unapređen novim materijalom i povećanom elastičnošću i na ovom modelu znatno lakši od predhodnog, gornji deo patike umesto mišića koji prekrivaju rebra na starom modelu predstavlja celu anatomiju mišićne muskulature tela a Flywire niti predstavljaju mekana tkiva koja povezuju i stabilizuju mišiće i organe.

Donji deo đona prekriven je prozirnom gumom koja je godinama korišćena na patikama za košarku a predstavlja takozvani ICE odnosno ledeni đon koji onemogućava da patika prokliza na svim vrstama podloge. Kroz prozirnu gumu mogu se videti komore Air Max Sistema a sredinom donje stane đona proteže se plastična poluga koja održava balans između pete i prstiju i svojim izgledom predstavlja pršljenove kičme. Na jeziku koji je jedini deo veran prvom izdanju nalazi se 3M reflektiv materijal kao i na peti patike.  Kako dizajner ovog modela Ben Yun kaže u Nike ga je dovela sloboda misli I izražavanja tako da i ovaj model predstavlja upravo to. 1995 godine dizajner Sergio Lozano napravio je revoluciju u domenu sportske obuće prvim izdanjem a sada 20 godina kasnije na temeljima njegove ideje Ultra JCRD ponovo podiže lestvicu za jedan stepen više. Nike Air Max 95 Ultra JCRD  modele možete potražiti u našim šopovima ili poručiti putem sajta.

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...