Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
26.03.2021.

POČINJE '1 AIR MAX x 3 OUTFITS' NAGRADNA INSTAGRAM AKTIVACIJA

Proslavimo Air Max Day 2021 zajedno! Dovoljni su ti jedan par Air Max patika i 3 outfit-a koja će nam najbolje ispričati priču o tebi. Budi kreativan/kreativna, pokaži nam kako uklapaš Air Max u tvoj stil odevanja i osvoji Air Max patike po izboru!

Snimi Instagram story video u kojem ćeš jedan par Air Max patika uklopiti sa 3 odevne kombinacije za različite prilike (npr. vikend bleja, škola/posao, izlazak s društvom...), objavi ga na svom otključanom Instagram profilu i taguj @buzzsneakerstation uz #AirMaxMondays i # sa zemljom iz koje učestvuješ (npr. ako si iz Srbije, dodaj #buzzserbia).

buzz_sneaker_station_1_air_max_3_outfits_nagradna_instagram_aktivaciija

Pravilnik za učešće u "1 Air Max x 3 Outfits" nagradnom Instagram konkursu 

Da bi učestvovao/la u Buzz nagradnoj aktivaciji, potrebno je da do 31. marta 2021. godine na svom otključanom Instagram profilu objaviš video u trajanju do 15 sekundi u kojem ćeš prikazati kombinovanje jednog para Air Max patika sa 3 odevne kombinacije, da taguješ @buzzsneakerstation uz #AirMaxMondays i # zemlje iz koje učestvuješ (npr. #buzzserbia).

U nagradnoj aktivaciji mogu učestvovati samo pratioci Instagram profila @buzzsneakerstation. Potrebno je da profil bude podešen na Public, kako bismo mogli da vidimo tvoj Instagram story.

Učešćem u ovoj nagradnoj aktivaciji daješ nam odobrenje da tvoj story repostujemo na našem Instragram profilu. 

Autore tri najkreativnija Instagram story-ja Buzz će nagraditi Nike Air Max patikama po njihovom izboru. Dobitnike nagrada bira žiri iz Buzz tima.

Pobednici nagradnog konkursa biće objavljeni kroz Instagram story na Buzz profilu, 2. aprila 2021.

Razigraj se, podeli sa nama tvoj stil i budi deo ovogodišnje proslave Air Max Day-a!

Buzz tim

Slični članci