Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 12.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
26.03.2021.

LET THE AIR MAX DAY 2021 CELEBRATION BEGINS

Priča o Air Max patikama verovatno je jedna od najčešće ponavljanih u istoriji sneaker kulture. I kao da je nismo već dovoljno puta čuli, sa svakim novim release-om Air Max modela prisećamo se kako je sve počelo, kako je teklo i kako to izgleda danas, u vremenu modernih tehnologija i društvenih mreža, kada sve brzo zastareva. Sve, ali ne i Nike Air Max!

buzz_sneaker_station_nike_air_max_day_2021_1

Nose ih i starije, ali i mlađe generacije. I oni kojima su te patike devedesetih godina predstavljale statusni simbol, raritet, nešto što se želi i ne tako često ima, i oni koji su u Air Max patikama pronašli svog saveznika i saputnika za sve avanture i buntovničke ideje, oni koji vole da ih nose i ističu kao statement detalj modnih i street style izdanja, i oni koji su o ovim modelima tek nedavno saznali.

Nije važno kojoj grupi pripadaš – važno je da si deo istorije koja se još uvek piše.

buzz_sneaker_station_nike_air_max_day_2021_air_max_viva_2

Mesec mart je i ove godine posvećen Air Max patikama. Novi koloriti dobro poznatih silueta – AM90, AM95, AM Plus, AM270 i drugih, sada su upotpunjeni novim modelom čije ime govori samo za sebe. U pitanju je Air Max Viva, patika koja odiše futurizmom u svakom smislu te reči i ponovo pomera granice inovativnosti i dizajna. 

Namenjena je i inspirisana svakom ženom na ovom svetu. Tome svedoče njen izgled, kalup koji je potpuno prilagođen ženskom stopalu, ali i neverovatna udobnost koja daje još više samopouzdanja i smelost da se osvoji ceo svet.

Zahvaljujući kombinaciji kvalitetnih i atraktivnih materijala na gornjištu, plišanoj unutrašnjosti patike koja obavija zglob, do detalja osmišljenom paternu i složenim, ali fenomenalno strukturisanim šavovima, nove Nike Air Max Viva su prosto savršene za svaku ženu. Jedinstvena konstrukcija zajedno sa novim, modernizovanim sistemom pertlanja, omogućava još bolji fit.

Novitet kod ovog modela jeste promenjena struktura đona, koji je zadržao poznatu Cushioning tehnologiju, ali je dodatno istaknut i modernizovan, što ove patike čine najboljim "pečatom" svakog street style look-a.

buzz_sneaker_station_nike_air_max_day_2021_air_max_viva_3

Air Max Viva se mogu nositi uz sve, ali baš sve! Baš kao i svi drugi modeli Air Max patika.

Zbog toga smo i ovog Air Max Day-a, za ljubitelje dobro poznatih modela pripremili zanimljivu aktivaciju na našem Instagram profilu. Dovoljno je da imaš samo jedan Air Max par – to može biti bilo koji model – malo mašte i kreativnosti i tri cool autfita koja ćeš uklopiti uz svoje omiljene patike.

Snimi video, podeli ga na svom Instagram story-ju i možda osvojiš najnovije Air Max patike po tvom izboru. U nagradnoj aktivaciji mogu učestvovati i muškarci i žene, dok se sva pravila učešća nalaze ovde.

buzz_sneaker_station_nike_air_max_day_2021_1_air_max_3_outfits_instagram_aktivacija

Ali, i to nije sve! Ovog Air Max Day-a, brend Nike te vodi na interaktivno putovanje širom sveta i pomaže ti da otkriješ neverovatne zajednice i kulture inspirisane upravo Air Max patikama. Pridruži se ovom virtuelnom putovanju koje je već sada dostupno na platformi Air Max Day Worldwide.

Let the Air Max Day 2021 Celebration begins!

Buzz tim

Slični članci