Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
03.10.2019.

BUDI DEO BUZZ AKTIVACIJA NA SNEAKERVILLE FESTIVALU

Najveći sneaker festival u regionu i prvi u Srbiji - Sneakerville - biće održan 13. oktobra u Luci Beograd, od 11h do 23h. Ako do sada za sebe niste obezbedili ulaznice, pravo je vreme da to uradite prijavom na ovom linku.

Došao je trenutak da vam otkrijemo aktivacije koje smo tog dana pripremili za sve ljubitelje patika. 

Prijavite se za Buzz Workshop

Zaljubljenici u sneaker kulturu sigurno će uživati u BUZZ WORKSHOP-u, aktivaciji u kojoj će priliku da dizajnira omiljene patike dobiti 100 učesnika.

Ukoliko se prijavite za ovu aktivaciju, moći ćete da, po sopstvenoj zamisli, kreirate unikatne modele svetski poznatih brendova. To mogu biti Nike Air Max, Nike Air Force 1, Nike Cortez, adidas Superstar, adidas Nite Jogger, adidas Ozweego, Fila Disruptor, Jordan Retro, New Balance 997, Reebok Aztrek ili druge. Izbor je na vama, dok će vam na raspolaganju biti različiti materijali, boje i alati.

Sve što se očekuje od vas jesu kreativnost i originalnost, dok će pobednika aktivacije izabrati naš BUZZ CREW: Marina Ćosić, Ivana Džamić Dživ i Vojislav Panjković. Proglašenje pobednika zakazano je za 18:30h, dok će najkreativniji učesnik Workshop-a osvojiti patike u vrednosti do 20.000 RSD u BUZZ-u.

Za ovu aktivaciju možete se prijaviti u DM BUZZ Instagram stranice.

Be the Sneaker Hunter in Buzz Sneaker Hunt

Još jedna aktivacija koju smo pripremili za Sneakerville festival jeste BUZZ SNEAKER HUNT, u kojoj će priliku da učestvuje imati 100 parova.

Cilj aktivacije je da timovi sakupe 5 BUZZ narukvica koje se nalaze u okviru Sneakerville festivala.

Sneaker Hunt će početi na BUZZ štandu, na kom će se nalaziti prvi zadatak. Kada rešite taj zadatak, dobijate prvu BUZZ narukvicu i mapu koja će vam otkriti gde se nalaze preostale četiri.

Potrebno je da budete snalažljivi, da poznajete patike svih brendova, da budete brzi, da radite timski, jer tokom potrage teče vreme koje se zaustavlja onog trenutka kada pronađete petu narukvicu i vratite se na BUZZ štand. Pobednički par biće onaj koji najbrže reši sve zadatke i prvi pronađe svih pet narukvica. Oba člana tima će osvojiti patike u vrednosti do 15.000 RSD koje mogu da preuzmu u BUZZ šopu.

Za ovu aktivaciju možete se prijaviti na BUZZ Instagram stranici u DM.

Buzz tim

Slični članci