Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
13.11.2018.

BUZZ CREW COOL KIDS

Za sve vas koji nas pratite i redovno čitate priče članova našeg BUZZ CREW-a, imamo malo iznenađenje. Predstavljamo vam COOL KIDS, nove članove BUZZ CREW-a.

Ako redovno pratite dešavanja na domaćoj glumačkoj sceni, Marinu Ćosić ste sigurno primetili. Ona pleni lepotom i talentom, njen Instagram profil ima više od 60 000 pratilaca i za nju možemo reći da je prava Nike devojka sa „vanzemaljskim“ stajlinzima.

Vojislav Panjković je najmlađi među novim članovima BUZZ CREW-a, ima samo 19 godina i čitavu armiju obožavalaca koji redovno prate njegove objave na Instagramu. On je avanturista, obožava fotografiju, košarku, modeling i skejtbording, a inspiraciju pronalazi u različitim stilovima – od retro do tech  futurističkih.

Ivana Džamić Dživ je prava moderna predstavnica retro stila, koja je svoju ljubav prema psihologiji na pravi način spojila sa ljubavlju prema fotografiji. Više od 30 000 pratilaca na Instagramu dokaz su da je Dživ i druge osvojila svojim jedinstvenim stilom, dok ćete je retko videti bez šešira, njenog zaštitnog znaka.

Marina, Voja i Dživ će vas svojim pričama uvoditi u epicentar lokalnih i globalnih dešavanja i na originalan način vam, iz prve ruke, prenositi duh urbane i moderne kulture.

Slični članci