Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
08.01.2019.

CHOOSE WISELY TO FIND YOUR ATTITUDE

Znamo koliko je, u vremenu u kom se na svakom koraku susrećemo sa novitetima, teško odlučiti se za samo jednu opciju i napraviti samo jedan izbor. Baš zato se, iz sezone u sezonu, trudimo da vam olakšamo izlazak iz „lavirinta izbora“, pomognemo da donesete najbolju odluku i pronađete sebe – svoj stil i stav koji će vas izdvojiti u moru istih i identičnih.

Na tom putu vam, već četvrtu godinu, predstavljamo klasike koji su obeležili sneaker kulturu, ali i novitete koji će tek ostaviti trag u zajednici koja opstaje bez obzira na sve promene koje donosi moderno doba. Tako će biti i u ovoj, 2019. godini, u kojoj će se moto FIND YOUR ATTITUDE isticati glasnije nego ikada pre.

Predvodnici novog talasa sneaker kulture upravo su BUZZ CREW COOL KIDS, Marina, Voja i Dživ, ekipa koja nam je mnogo puta do sada pokazala da možeš ostati drugačiji, a ipak biti moderan, atraktivan i u trendu. Zajedno sa njima nastavićemo da vam pomažemo da pronađete izlaz iz vrtoglavog lavirinta izbora na kraju kog će vas, od nas, uvek čekati nagrada – novi, još atraktivniji modeli patika najpoznatijih svetskih brendova (Nike, adidas, Reebok, Converse, New Balance i drugih).

This year we encourage you to choose wisely and FIND YOUR ATTITUDE.

Slični članci