Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
07.11.2018.

PREDSTAVLJAMO TI BUZZ SAGE DEVOJKE

Ljubitelji patika, koji su u sredu, 31. oktobra posetili naš shop u TC Ušće, imali su priliku da uživaju u pravom modnom iskustvu kakvo se može doživeti samo na slikanju editorijala za najpoznatije fashion&lifestyle magazine. Shop smo te večeri na kratko pretvorili u mali modni studio, a priliku da iskuse jedinstveni Nike doživljaj dobile su devojke koje su pobedile u aktivaciji koju smo organizovali na Instagramu.

Pobednice Instagram aktivacije su kao nagradu dobile priliku postanu nove SAGE devojke, po uzoru na teniserku Olgu Danilović, blogerku Dunju Jovanić i glumicu Marinu Ćosić.

Zahvaljujući fotografu Rastku Šurdiću i celom timu profesionalnih stilista, frizera i šminkera, koji je predvodila urednica magazina „Grazia“ Petra Leskovac, Dajana Ružić, Ivana Marković i Anja Matić su, bez ustručavanja i treme, poput pravih profesionalaca uradile set modnih fotografija, nalik na one koje su korišćene za globalnu kampanju

Podršku devojkama, koje su se te večeri našle u ulozi modela, pružale su Dunja Jovanić i Marina Ćosić. Njihovi korisni saveti, ali i sjajna atmosfera koja je vladala među celim timom, doprineli su da se devojke osećaju kao prave zvezde, dok su one svojim stavom i samopouzdanjem pokazale da su potpuno zasluženo stekle titulu SAGE devojke.

Pored atraktivne garderobe i efektnog nakita, must have večeri bile su i Nike Air Force 1 Sage Low, patike koje su svojom inovativnošću osvojile ceo svet.

There’s no more doubt – Force is female!

Slični članci