Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
26.10.2018.

TRAŽIMO SAGE DEVOJKU

Da li si nežna i slatka, a ujedno ambiciozna, urbana, drugačija i svesna sebe? Uz to u svojoj kolekciji već imaš patike Nike Air Force 1 Sage Low? Ti si pravi kandidat za Sage devojku!

Inspirisani modelom koji je, specijalno za devojke, dizajnirao ženski kolektiv brenda Nike, odlučili smo da tri devojke koje u svom vlasništvu već imaju ove patike obradujemo i za njih organizujemo pravi profesionalni photoshooting.

Ukoliko baš ti želiš da budeš Sage devojka, učestvuj u našoj Instagram aktivaciji. Sigurni smo da već imaš patike Nike Air Force 1 Sage Low, pa je potrebno da uradiš sledeće:

  • objaviš fotografiju Sage patika na svom Instagram profilu (ne zaboravi da otvoriš profil),
  • taguješ @buzzsneakerstation na fotografiji,
  • uz opis fotografije dodaš #buzzsagegirl #forceisfemale i #AF1.

I to je to!

BUZZ tim će, zajedno sa glumicom i našom Sage devojkom Marinom Ćosić, modnom blogerkom Dunjom Jovanić  i modnom urednicom magazina “Grazia” Petrom Leskovac odabrati tri devojke koje će dobiti priliku da iskuse kako je to biti prava Sage devojka. 

Tim povodom ćemo u sredu, 31. oktobra, s početkom u 18h, organizovati ekskluzivno druženje u BUZZ shop-u u Beogradu, u TC Ušće. Devojke koje budu odabrane će, osim prilike da se druže sa Dunjom, Marinom i Petrom, dobiti profesionalnog stilistu, šminku i frizuru, dok će im, pored interesantnih sitnica, BUZZ pokloniti i pravi photoshooting, koji će sa njima raditi fotograf Rastko Šurdić.

Pokaži nam da si jedinstvena i drugačija i ne propusti ovu priliku da budeš deo #forceisfemale porodice!

BUZZ tim

Slični članci