Najveći BUZZ shop u regionu nalazi se na I spratu TC Galerija Beograd. Sa novim, još modernijim, futurističkim enterijerom i specijalizovanom ponudom za ljubitelje košarke, skateboarding-a, kao i izdvojenom dečijom ponudom, ovaj shop pruža jedinstveno sneaker iskustvo.

 

Najnoviji i najbolji modeli poznatih svetskih brendova Nike, Adidas, Puma, Reebok, New Balance, Napapijri i drugih, uz proširenu ponudu odeće, čine naš asortiman još atraktivnijim, dok će vam ljubazni prodavci pomoći da brzo i lako pronađete savršene patike koje možete prilagoditi svom stilu.

 

BUZZ je mesto u kojem vas čeka odlična kupovina. Onog trenutka kada zakoračite u naš shop uživaćete u vrhunskoj, pravoj mladalačkoj atmosferi i iskusiti sve čari urbanog načina života.


Ističe se stalnim novitetima koji svake sezone obeleže ne samo lokalno, već i globalno okruženje. Među njima se posebno izdvajaju pažljivo selektovane kolekcije, ali i inovativan način prezentacije proizvoda.


Naša misija je da promovišemo novu kulturu casual i sportskog odevanja, kroz modernu, drugačiju i originalnu prezentaciju.


BUZZ je destinacija za sve ljubitelje patika i predstavlja jedinstven SNEAKER STATION u Srbiji.