Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
19.09.2016.

Nike Roshe Two – novi dizajn patike na bazi zen zen filozofije

“Dizajnirao sam patiku da bude što jednostavnija zadržavajući samo najneophodnije delove”, reči su Dilana Raša, dizajnera prvog Nike Roshe modela, koji je bio inspirisan sopstvenom predstavom zen majstora kako meditira u zen vrtu. Roshe je oduvek bila patika namenjena za svaki dan i u skladu sa tim je formirana i cela filozofija Roshe modela: dizajn je razvijan upravo na bazi zen filozofije, sa akcentom na funkcionalnosti i jednostavnosti i porukom: Udobnost na prvom mestu!


Primarna funkcija ove patike je da pruži visok nivo udobnosti, da bude nosiva tokom celog dana i prilagodljiva različitim aktivnostima i prilikama. U skladu sa ovim principom vodilo se računa o unapređenju ključnih tehnologija Roshe modela i nastanku Roshe Two modela baziranog na inovacijama koje pružaju dodatni komfor.


Osnovne inovacije na novim modelima su pojačana udobnost koju omogućava inovativni đon sa individualnim zasecima koji se prilagođavaju svakom koraku, pružajući otpor podlozi. Dodatna memorijska pena u srednjem đonu i redizajniran uložak u patici imaju za cilj da olakšaju aktivnost i pokret prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti i isprate ubrzani ritam života. “Ako vas stopala ne bole nakon celog dana u patikama, onda smo odradili posao kako treba.” - ponosno izjavljuje Raš.


Roshe Two model za gornjište patike koristi specijalne materijale koje povećavju ventilaciju stopala i omogućavju da se osećate prijatno tokom celog dana bez obzira na vreme provedeno u pokretu.
Kod Roshe Two Flyknit modela, spiralno mašinsko pletenje je urađeno na drugačiji način od Roshe One modela, tako da podrži fizionomiju stopala, da da odgovarajuću podršku ali i da pruži drugačiju i jedinstvenu estetsku notu.


Novu Roshe 2 kolekciju čine Roshe Two Flyknit modeli i Roshe Two modeli. Izaberite vaš Roshe Two po meri.

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...