Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
03.04.2024.

FIND YOUR MAX: BUZZ TE POZIVA DA PROSLAVIŠ AIR MAX DAY KROZ IGRU

Tvoja priča je drugačija – hrabra, odvažna i autentična, baš kao i AIR MAX patike koje već decenijama oduševljavaju ljubitelje sneaker kulture. Zbog toga u čast ove legendarne siluete organizujemo event u kojem možeš učestvovati i osvojiti vredne nagrade.

 

Save the date, jer se Nike Air Max Day približava! U četvrtak, 4. aprila, od 15h do 21h dođi u Buzz Sneaker Station TC Galerija i okušaj se u izazovu koju ti donosi igrica slagalica!

Buzz Sneaker Station je oličenje street style kulture i prva stanica kada si u potrazi za bilo kojim fashion statement-om, zato budi najbrži u igrici i osiguraj cool nagrade. Šta možeš da osvojiš?

>> 1. mesto:  patike i duks

>> 2. mesto: patike

>> 3. mesto: duks

Nike Air Max je lansiran davne 1987. godine, a do danas je zadržao status velike modne ikone među patikama. Reč je o kultnom modelu koji obuhvata različite stilove, od vintage do modernog, a prepoznatljiv je po vazdušnom jastuku u potplatu, urbanom dizajnu i savršenim detaljima zbog kojih im, sve do danas, niko ne može odoleti. Njihov prepoznatljiv izgled i popularnost u sferi lifestyle-a doveli su do toga da sada o njima govorimo kao o patikama koje imaju svoj praznik. Zato, proslavi sutra Air Max Day sa nama, jer te pored cool nagrada za svaku kupovinu Air Max patika očekuje i popust od 20% na izdvojene modele Nike odeće.

 

Vidimo se u Galeriji!

 

Buzz tim

Slični članci