Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
23.10.2023.

LIVE SHOPPING POČINJE USKORO

Budi u trendu

Trend koji je munjevitom brzinom osvojio svet stiže i na BUZZ!  Live shopping je najnoviji koncept koji ti omogućava da totalno boost-uješ svoje iskustvo online kupovine. Pridruži nam se uživo 25. oktobra u 19 časova i ugrabi najbolje komade iz aktuelne ženske kolekcije. Osmisli svoj novi trendy outfit uz savete uticajne stilistkinje Petre Leskovac Vučković koja će birati smele odevne kombinacije iz nove ženske BUZZ kolekcije i pomerati granice urbane modne scene. Budi deo trenutno jednog od najpopularnijih vidova online kupovine, ćaskaj uživo sa učesnicima, razmenjuj iskustva, postavi pitanja na temu mode i stilizovanja. Sa Petrom će biti Iva i Majda, već prepoznatljiva lica Buzz crew-a, koje će ti svojim savetima pomoći da odabereš modne komade baš po tvojoj meri. Šta da očekuješ? Puno korisnih saveta, kombinovanje garderobe i obuće po poslednjoj modi iz ugla profesionalaca, dobru zabavu, sjajnu žensku energiju i kupovinu – na klik!

 

 

Live shopping -  impresivno iskustvo kupovine

Live shopping je iskustvo koje u potpunosti menja dosadašnji vid online kupovine. Video koji se prikazuje u realnom vremenu personalizuje doživljaj shopping-a i donosi nezaboravna interaktivna iskustva. To je kupovina upotpunjena zabavom za koju je određen poseban termin „Shoppertainment“. Dok slušaš priču o urbanoj modnoj sceni koja je upotpunjena komadima iz nove ženske BUZZ kolekcije i trendovima za ovu sezonu, istovremeno možeš da se zabaviš i kupuješ online, direktno iz fotelje. Od Petre, Ive i Majde potraži savete za najbolji trendy look ove sezone i zajedno sa nama nauči kako da osvežiš komade iz svog garderobera novim detaljima, smelim bojama, atraktivnom obućom. Nauči da budeš praktična, da istakneš svoju ženstvenost i individualnost, a da uvek ideš u korak sa novim trendovima.

 

 

Šta možeš da očekuješ od live shopping-a na Buzz-u

Pridruži nam se u kupovini uživo i jednostavnim klikom na link pokreni video kroz koji ćeš moći da se upoznaš sa svim detaljima iz nove ženske BUZZ kolekcije, da čuješ stručne savete i zabaviš se. Kombinacije će prezentovati Petra, Iva i Majda koje ćeš na ekranu moći da pregledaš detaljnije informacije o samim artiklima (naziv, opis i cenu u momentu ponude). Klik na željeni proizvod direktno će te preusmeriti na stranicu proizvoda, dok će se video u smanjenom formatu i dalje prikazivati na ekranu. Pre dodavanja proizvoda u korpu, moći ćeš da odabereš svoju veličinu. Interaktivno, zabavno i nezaboravno iskustvo!

 

Ugrabi trenutak i doživi najbolje shopping iskustvo

Budi sa nama tokom Live Shopping večeri sa Petrom Leskovac Vučković koja se kod nas i u inostranstvu uspešno bavi modom punih 15 godina i stilizuje dame koje su već prepoznatljive po odevnim kombinacijama koju nose. Petra je lični stilista Dunje Jovanić poznatije kao Imfashionbabe i Jelene Đoković.

Spoji lepo i korisno, pokupi ekskluzivne modne savete, trikove prilikom uparivanja različitih modela i materijala i ulovi najnovije komade kojima ćeš upotpuniti priču svog urbanog, streetstyle stila.

Vidimo se, 25. oktobra tačno u 19 časova na Buzz Live shopping adresi da u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi uz stručne savete osvežimo tvoj garderober i zajedno isprobamo sasvim novu dimenziju shopping manije novih generacija! 

 

Slični članci