Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
04.05.2023.

Ready for spring with Chuck Taylor All Star Construct

Hej, da li znaš da je Chuck Taylor All Star Construct upravo stigao u Buzz?! Vreme je da se pokreneš u ritmu proleća i da svoje autfite osvežiš baš ovim patikama. Evo i zašto..

 

Ovaj model je game changer, inovacija koja je pronašla svoje mesto među kultnim Converse patikama i donela novi vibe dobro poznatom dizajnu. Evolucija Chuck Taylor-a se upravo dogodila! Construct je stvoren na klasičnim osnovama i nasleđu koje datira još iz 1980. godine. Uzimajući detalje dizajna od legendarnih košarkaških silueta, kao što su Pro Star i Star Tech, ove patike spajaju prošlost i budućnost na najbolji mogući način.

U to ćeš se uveriti već na prvi pogled! Njihov srednji đon doseže sve do gornjišta, obmotava ga i čini još izdržljivijim, dok EVA pena donosi udobnost i lakoću svakog koraka. Da, ovo su patike u kojima možeš da šetaš satima od jednog do drugog omiljenog mesta u gradu, a da i dalje imaš osećaj kao da hodaš po oblacima. Gumeni đon sa dijamantskom i herringbone šarom je udvostručen kako bi podigao tvoj stil na još viši nivo. Uz to, pruža sjajno prianjanje i izdržljivost, dok istovremeno doprinosi modernoj estetici ovih patika. Poluduboka silueta, klasično pertlanje, prošiveni detalji i prepoznatljivo Chuck Taylor brendiranje na bočnoj strani gornjišta ne mogu da prođu nezapaženo.

Za Converse, Chuck Taylor All Star linija je već dugo izvor inspiracije i rasta. Prihvaćena širom sveta od strane kreativnih pojedinaca i ljubitelja originalnog stila, ova linija nastavlja svoj razvoj kroz najnoviji Construct model. Sigurni smo da će vrlo brzo zavladati ulicama svetskih metropola i osvojiti i najzahtevnije sneakerheads-e, pobornike street style-a i urbane kulture.

 

Neka ovog proleća bude i neizostavni deo tvoje kolekcije! Usudi se da pomeriš granice stila i smelo zakoračiš u toplije dane. Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.

 

Buzz tim

Slični članci