Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
21.04.2023.

ADIDAS CLUB ORIGINALS – KREIRAJ STIL PO SVOJIM PRAVILIMA

Dobro došli u klub! I to ne bilo koji, već onaj koji proslavlja ideju zajedništva, kreativnu energiju i originalnost mladih ljudi i svih ljubitelja brenda sa „tri crte“. Pomeranje granica kulture današnjice kroz samoizražavanje, individualnost i slobodan duh je ono što inspiriše i pokreće najnoviju adidas Originals liniju za sezonu spring/summer 23. Ako i ti deliš ista interesovanja, iste vrednosti, voliš da inspirišeš druge i da drugi inspirišu tebe, uživaš u svojoj individualnosti, ali neguješ osećaj pripadnosti zajednici, želimo ti dobrodošlicu u Club Originals!

Osveženo novom energijom i inspirisano nasleđem, adidas Club Originals je mesto okupljanja koje inspiriše kreativne zajednice i daje novi život row i oldschool mestima. I sve to kroz tri kultne siluete – Superstar, Rivalry i Gazelle. Ovi kasični modeli patika, koji su osvojili ljubitelje streetstyle-a širom sveta, deo su nove Originals kolekcije. Prvobitno dizajnirani za košarkaške terene, ali proslavljeni u hip hop i skate krugovima, legendarni adidas modeli patika već decenijama oduševljavaju ljubitelje sneaker kulture i one koji smelim načinom odevanja žele da istaknu svoju autentičnost.

Svakoj generaciji je potrebna sopstvena ikona. Ne postoji veći klasik sa kojim možeš osvojiti svet od slavnog Superstar-a koji je za kratko vreme doživeo globalnu popularnost. Klasičan shell oblik je dizajniran za novu generaciju stvaralaca urbane kulture. Promeni svet u ovoj ikoničnoj silueti koja donosi klasičan i neprevaziđen izgled svakom autfitu.

A za one koji svom stilu žele da dodaju retro vibraciju, imamo sjajnu vest – čuvena košarkaška patika osamdesetih se vraća na velika vrata! Model adidas Rivalry je premijerno predstavljen na parketu, da bi kasnije postao ikona među pankerima i skejterima. Danas, ova legendarna silueta je spremna da dominira svakodnevnim životom. Dodaj je svojoj kolekciji i oživi nostalgiju osamdesetih sa mekanim sintetičkim i kožnim gornjim delom, klasičnim đonom i frotirnom postavom.

Živi svoj život, bez obzira kakav je. Nikada nemoj pristati na kompromise u samoizražavanju, baš kao što to čini adidas Gazelle. Prvobitno dizajnirana za igranje košarke, ova patika je, zahvaljujući tebi, postala ikona. I to ona koja remeti status quo i gura kulturu ispred svega ostalog, korak po korak.

Biti originalan znači bez zadrške izražavati svoju kreativnost. Mi verujemo u kreativnost i slavimo je. Živi život u kojem ćeš kreirati ono što želiš, plesati kako želiš, razmišljati kako želiš i sanjati ono što želiš.

 

Budi cool, budi original!

 

Buzz tim

 

 

Slični članci