Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
06.04.2023.

Nike AM Celebration Powered By Buzz & Tike event

Sa sigurnošću tvrdimo da je svako nekad u životu bio vlasnik bar jednog para Air Max patika. Takođe smo sigurni i da je mnogo onih koji pristaju da uživaju jedino u udobnosti i urbanom stilu Air Max modela. Simbol su sportske mode koja je ovladala svetom, a popularnost ovog modela nikada ne prestaje.

Reč je o patikama koje obuhvataju različite stilove, od vintidž do modernog izgleda. Prepoznatljive po vazdušnom đonu, urbanom dizajnu i savršenim detaljima predstavljaju model kom niko ne može odoleti. Njihov prepoznatljiv izgled i namena doveli su do toga da govorimo o patici koja jedina ima svoj praznik.

CALL TO ACTION

Idealno je vreme da te pozovemo na Nike AM Celebration Powered By Buzz & Tike event i da ti hintujemo šta te to sve čeka u nedelju, 9. Aprila 2023. godine. Pozivamo te da nam se pridružiš u Beogradu, u Kralja Petra 39 (prekoputa Tike radnje) u terminu od 12 – 21h u epicentru urbanosti.

Buzz i Tike oličenje su street style kulture i prva su stanica kada ste u potrazi za bilo kojim fashion statement-om..

  • Tike corner ‘’Nike Air Max 1 History’’ predstaviće ti istorijat prve, ikada napravljene Air Max siluete, a pored toga, za ovu posebnu priliku predstavljen je i restock upravo tog modela.

 

  • Tike DJ booth zavrti ploču i igra može da počne… Zakorači u DJ booth i izmiksuj svoj beat najbolje što možeš, jer samo pobednik osvaja Nike Air Max OG model.

 

  • Buzz Beauty corner je mesto gde ćeš moći da se prikažeš u pravom svetlu, bez suzdržavanja.. Probudi u sebi sve ono što te izdvaja iz jednolične mase i pokaži svima ono zbog čega si baš ti pobednik u ovoj igri.

Sredi se od glave do pete, napravi najbolju fotku i okači je na Nike platformu   uz hashtag #buzzAMbelgrade. Pobedi i osvoji Nike outfit po tvom izboru.

  • Buzz x Nike ID aktivacija poziva te da dizajniraš Air Max 90 patiku po svom ukusu, baš onakvu kakvu si oduvek želeo/la da vidiš na policama Buzz radnje i ukoliko se tvoj dizajn pokaže kao najbolji, možeš osvojiti bilo koji Air Max model patike koji poželiš.

Za kraj celodnevnog provoda ispunjenog raznolikim sadržajem, završićemo u istom domenu..

  • Buzz & Tike Air Max - Rap is in the house koncert održaće se od 20 – 21h na lokaciji, a nastupiće, svima dobro poznati, predstavnici underground kulture:
  • Smoke Mardeljano
  • Bigru I Paja Kratak
  • Psihoaktiv Trip

 

Zapamti da nije važno kojoj grupi pripadaš, već je važno da si deo istorije koja se još uvek piše.

Pozivamo te da doživiš urbani vajb supkulture i street style-a u nedelju, 9.aprila od 12h u Kralja Petra 39, u Beogradu.

Vidimo se!

Slični članci