Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
08.03.2023.

Big reveal: Otvoren je Buzz Sneaker Station u Leskovcu

BUZZ U LESKOVCU, FINALLY! Kako drugačije započeti ovaj blog, nego jednim velikim uzvikom oduševljenja. Buzz Sneaker Station je konačno otvoren u Leskovcu, gradu u kom sam odrasla i koji me pokreće svojom energijom. Moram da priznam da je ovo nešto što je dugo nedostajalo ljubiteljima sneaker kulture iz ovog mesta. S obzirom na činjenicu da sam strastveni fan patika i street style-a, potajno sam priželjkivala da ću jednog dana svoje omiljene modele moći da pronađem u blizini kuće.

I desilo se! Buzz Sneaker Station je došao u naš grad i uneo malo šarenila u svakodnevicu nas, ljubitelja patika, ali i svih onih koji se pronalaze u ovoj kombinaciji casual i sportskog stila odevanja. Ukoliko ste osoba koja prati najnovije trendove, ali ni po koju cenu ne odustajete od komfora, ovo je pravo mesto za vas. Eto, mislim da sada imate dovoljno razloga da se upustite u jednu novu avanturu. Pa, da krenemo!

 

Smešten u samom gradskom jezgru, u Bulevaru oslobođenja 32, najnoviji Buzz Shop otvara širom svoja vrata i uvodi vas u prostor koji je drugačiji i poseban. I ne, ovde ne govorim samo o prepoznatljivom i autentičnom enterijeru samog koncepta, već i o jedinstvenom mozaiku bika koji je simbol ovog objekta. Bik označava jačinu, stabilnost i stalne prihode. Takođe, simbolizuje novi početak, uspeh i sreću, a to je sve što je potrebno jednom ovakvom brendu i što mu od srca želim na ovom putovanju. Sad vam je jasno zašto se Buzz nalazi baš u ovom objektu.

A, ono zbog čega sam ja srećna jeste činjenica da ću od sada moći da uživam u najnovijim trendovima, bez odlaska u drugi grad. Jednostavno, istrčim iz kuće i odem po svoje nove patike ili urbane komade garderobe. Super, zar ne?!

Pridružite mi se u ovoj avanturi i ne zaboravite da posetite novootvoreni Buzz Shop u Leskovcu.

Do sledećeg čitanja,

 

Majda Stamenković, Buzz Crew

Slični članci