Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 12.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
27.09.2022.

Kreiraj nove putanje u adidas NMD_V3 patikama

Kao i prethodnih, vodeći svetski brendovi nam za sezonu jesen/zima 22 pripremaju novitete koje uvek sa zadovoljstvom ispratimo. Dok čekiramo nove kolekcije i pokušavamo da saznamo koji će trendovi obeležiti dane pred nama, ne možemo a da se ne osvrnemo na aktuelnosti iz sneaker sveta.

Sjajne vesti nam ovog puta stižu od brenda sa tri crte. adidas NMD_V3 silueta je ažurirana i spremna je da isprati svaki korak urbanih istraživača. Kreirana je za sve one koji buntovno koračaju ulicama grada u potrazi za novim horizontima. Ako si ljubitelj futurističke estetike, ovo su patike koje obavezno treba da imaš u svojoj kolekciji.

Od 2015. godine, kada je adidas Originals premijerno predstavio svoj prvi NMD model i postavio nove standarde u kreiranju sportske obuće, pa sve do danas, prošlo je nešto više od šest godina. Najnovije NMD izdanje zadržava svoj identitet, osvežavajući detalje u gornjištu savremenim materijalima i bojama koje unose energiju u svaki autfit. Prepoznatljiv dizajn iz prošlosti udružen sa savremenom vizijom budućnosti donosi originalan, futuristički izgled patika koji ne može da ostane neprimećen. Za nesvakidašnji osećaj udobnosti zadužen je srednji đon sa jastučićima od Boost pene koja je izuzetno meka i odzivna, pa svaki korak u ovim patikama izgleda kao hod po oblacima.

Premium izgled gornjeg dela postignut je odabirom fleksibilnog i izdržljivog tekstilnog materijala koji je delom izrađen od Parley Ocean plastike prikupljene sa okeanskih površina i reciklirane prema najsavremenijim standardima. Ovo je korak napred ka ekološki prihvatljivijoj proizvodnji, kojom adidas teži da smanji količinu otpadnih materijala u izradi, doprinese čišćenju okeanskih i zelenih površina i smanji globalni uticaj zagađenja. Zato i ne čudi da je ova futuristička silueta za korak ispred, ne samo svojim dizajnom, već i savremenim načinom izrade.

Boje koje dominiraju NMD_V3 modelima u potpunosti prate trendove u urbanom načinu odevanja. Kombinacija neutralnih tonova u osnovi i upadljivih kolorita na istaknutim delovima gornjišta lako će se uklopiti u svaki autfit.

Kreiranje novih putanja nikada nije bilo lakše, naročito kada si u adidas NMD_V3 patikama. Pripremi se za uzbudljivu budućnost i sve što ona donosi. Potraži svoj NMD par u Buzz šopovima ili online.

Buzz tim

 

Slični članci