Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
20.04.2022.

GIVE FRESH AIR − RECAP

U vikendu za nama održan je Nike „Give Fresh Air“ − događaj koji je obradovao sve ljubitelje sneaker kulture i legendarnog Air Max modela. Posebnu pažnju posetilaca privukle su interaktivne radionice u kojima su učesnici imali priliku da pokažu svoju kreativnost. Osim kreativnog dela, događaj je bio i humanitarnog karaktera − posetioci su donirali svoje stare patike, a one će biti osvežene i poklonjene deci iz svratišta.

U okviru Buzz radionice učesnici su, koristeći boje i materijale, dizajnirali legendarne siluete AM1, AM95 i AM97. Najbolji radovi će biti nagrađeni custom tepisima urađenim po njihovom dizajnu. Devojke iz Manifestory radionice su tokom event-a radile custom made Give Fresh Air tepih, a posetioci su imali priliku da zajedno sa njima prođu kroz sam proces izrade. 

U okviru Tike radionice, učesnici su oslikavali 3D print maketu modela Air Max 1, a neki od najboljih radova biće nagrađeni patikama po ličnom izboru umetnika. Na zidu Tike radionice našli su se primerci koji su urađeni po nekim od legendardnih izdanja AM1, kao što su OG kec, Patta i Parra kolaboracije, Animal Print, Atmos Elephant i mnogi drugi, ali i potpuno izmišljene kreacije za koje bi i tim Nike dizajnera imao samo reči hvale.

Takođe, posetioci su imali priliku da uz pomoć Nike tima očiste i ofarbaju đon, zamene pertle i dodaju nakit na svoje patike i tako ih vrate u život za novu sezonu.

U subotu je u okviru event-a održan i panel čiji je domaćin bila Anđela – Asaninscreed. Na temu istorije, ali i noviteta u svetu Air Max-a pričala je sa Jelenom Dubovac, generalnom direktorkom brenda Nike, Markom Đorđevićem – Maks StreetLife, najvećim kolekcionarom Air Max patika na Balkanu i Borkom i Stefanom iz grupe THCF, kojima je Air Max obeležio bitne momente u karijeri.

Sigurni smo da pravi ljubitelji Air Max-a nisu propustili ovaj događaj, a ako ste ipak bili sprečeni − vidimo se nekom sledećom prilikom.

 

Deo atmosfere pogledajte u galeriji.

 

Buzz tim
 

Slični članci