Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
17.12.2021.

New Winter Station- It’s all about comfort

Zima je uveliko stigla i potrudila se da odmah pokaže svoje pravo lice – hladno vreme, mokre ulice i snežne padavine definitivno nisu nešto što te pokreće. Ali nova Buzz Winter Station kolekcija sigurno hoće! Funkcionalni, udobni i stilski prilagođeni lifestyle modeli čekaju na tebe. Čitaj pažljivo, jer ti u nastavku donosimo priču o urbanim zimskim trendovima.

 

Novom Winter Station kolekcijom dominiraju pretežno moderni, minimalistički krojevi koji se baziraju na klasičnom sportskom stilu. Od ležernih dukseva, preko donjih delova, sve do jakni i najrazličitijih modela patika – u ovako raznovrsnoj ponudi ćeš sasvim sigurno pronaći nešto za sebe.

 

Da krenemo od vodećih brendova – kada su jakne u pitanju, Nike i adidas donose prepoznatljiv heritage stil, što znači da samo treba da odabereš svog favorita. Crna adidas jakna bomber kroja sa produženim zadnjim rubom, ili Nike Windrunner model legendarnog dizajna koja je pravi zimski must have. Tu su i Napapijri jakne, a mi posebno ističemo AERONS klasičan komad za muškarce i nezaobilaznu RAINFOREST WINTER 2 jaknu koju jednostavno navučeš i odmah si spreman za izlazak.

 

 

Od najznačajnijih karakteristika zimskih modela istakli bismo udobnost i toplinu, što je i najvažnije u ovom periodu godine. Ali, ne možemo da ne primetimo da je autentičan dizajn upravo ono što će „začiniti“ svaki outfit. Pravi primer za to je Nike Sportswear Tech Fleece donji deo trenerke za muškarce u kome definitivno nećeš proći nezapaženo – posebno ako ga nosiš uz poluduboke Air Presto patike. Ili, adidas trenerka od somota koja ti daje taj winter vibe. Uz nju možeš kombinovati Samba Boot duboke patike i adidas Velvet torbicu. Savršeno zimski, zar ne?

 

 

The North Face duksevi i donji delovi trenerki opravdano pronalaze svoje mesto u samom vrhu zimske ponude, a o njima ne moramo mnogo da govorimo. Osim visoke funkcionalnosti, premium materijala i modernog dizajna, ovaj brend ti pruža osećaj savršenog komfora gde god da kreneš. Ne kažemo tek tako da su The Nort Face modeli winter essentials nove kolekcije.

 

 

Kada govorimo o bojama, one ti pružaju bezbroj različitih mogućnosti. Koloritna paleta varira od basic tonova, poput bele, crne, sive i bež, pa do onih jakih i upadljivih kao što su roze i narandžasta. Na tebi je da odabereš one koje najviše odgovaraju tvom stilu, a mi ti predlažemo da povremeno osvežiš svoj outfit bojama koje rasteruju sivu i sumornu zimu.

 

Istraži novu Winter Station kolekciju i spremi se za apsolutnu dominaciju uz must have komade vodećih sportskih brendova koji nisu zaobišli ni poznate influensere i trendsetere širom sveta.

Pronađi ih u svim Buzz shop-ovima, kao i online.

 

Buzz tim

Slični članci