Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
26.10.2021.

SNEAKERVILLE PLAYHOUSE IS READY. ARE YOU?

U ovoj igri postoji samo jedan put. Taj put zahteva kreativnost, poznavanje urbane street i sneaker kulture, ali i timski rad. U njoj mogu učestvovati samo timovi. Svi za jednog, jedan za sve! 

Da li ste spremni za Sneakerville Playhouse?

Smešten u Muzeju grada Beograda (Resavska 40b), Sneakerville Playhouse pružiće najjače multimedijalno iskustvo u gradu. Sastojaće se od devet soba poznatih brendova i koncepata - Nike, adidas, Reebok, Converse, Puma, Buzz, Tike, Dunk Shop i Sneakerville - unutar kojih će timovi rešavati zadatke iz različitih oblasti urbane i sneaker kulture, sporta, gejminga i imati po 10 minuta za to. Nazivi soba nisu navedeni redosledom po kojem je napravljen raspored Sneakerville Playhouse-a.

Svaki tim može imati najviše 5 članova, od kojih će jedan biti vođa tima, dok je boravak u Sneakerville Playhouse-u za svaki tim ograničen na 90 minuta. Vođa tima ne može imati manje od 14 godina i on/ona prijavljuju ceo tim. Tim možeš prijaviti na ovom linku

Na ulasku u prvu, ali i svaku sledeću sobu, čekaće vas hostovi koji će vam dati sve potrebne informacije o aktivaciji koja sledi. Pre ulaska u prvu sobu tim dobija Sneakerville Pass, knjižicu u kojoj će biti obeleženi svi rezultati. U Pass će, nakon izlaska iz svake sobe, biti nalepljeni pečati koji timu na kraju mogu doneti lepe, a nekima i vredne nagrade. U zavisnosti od toga da li ste zadatak u sobi uspešno rešili ili ne, na izlasku dobijate jedan ili dva pečata u Sneakerville Pass-u. Što je više pečata, veći je i broj nagrada za ceo tim!

Zadatke morate rešavati timski i treba da imate u vidu da rezultat svakog pojedinca može da utiče na rezultat celog tima! Zadaci koje će timovi dobijati unutar svake sobe su zabavnog karaktera i prilagođeni su u svim uzrastima.

Na kraju, svaki tim dobija jer po izlasku iz poslednje sobe, popunjeni Sneakerville Pass predajete našim hostovima na Sneakerville štandu, koji će vas uputiti u detalje oko preuzimanja nagrada.

Na ulasku u Sneakerville Playhouse vršiće se dezinfekcija ruku i obuće, koja je obavezna za sve učesnike! Svi učesnici događaja moraju nositi zaštitne maske. Ukoliko se desi da na događaj dođete bez maske, dobićete je na ulazu i ne možete je skidati tokom prolaska kroz Playhouse.

Tokom celog vikenda, ispred muzeja nalaziće se Sneakerville kutije za reciklažu. Svaki učesnik može da donese neki stari komad garderobe i ubaci ga u kutiju predviđenu za to. Nakon festivala, ta garderoba biće reciklirana, a majice izrađene od recikliranih materijala podeljene domovima za nezbrinutu decu!

Prijavom za ovaj event, tim dozvoljava da se materijal koji je snimljen u Sneakerville Playhouse-u koristi za promotivne svrhe Sneakerville festivala na sajtovima, društvenim mrežama i drugim promotivnim kanalima.

Sneakerville Playhouse je multimedijalni prostor. Dozvoljeno je fotografisanje, snimanje videa, story-ja ili Reels-ova u svim sobama i tokom svih aktivacija. U svojim objavama obavezno tagujete @sneakerville_festival, uz #sneakervilleplayhouse, jer ćemo najkreativnije objave nagraditi patikama po izboru nakon završetka festivala! Potrebno je da vaš Instagram profil bude otključan, kako bismo mogli da vidimo objavu. 

Naoružajte se odličnom energijom i timskim duhom.

Vidimo se u Sneakerville Playhouse-u!

Buzz tim 

Slični članci